1. HABERLER

  2. Masumlar apartmanı 2 sezon Han'ın karısını kim oynayacak belli oldu! Sevilen diziden peş peşe bomba haberler geldi...
Masumlar apartmanı 2 sezon Han'ın karısını kim oynayacak belli oldu! Sevilen diziden peş peşe bomba haberler geldi...

Masumlar apartmanı 2 sezon Han'ın karısını kim oynayacak belli oldu! Sevilen diziden peş peşe bomba haberler geldi...

Masumlar Apartmanı dizisi yayınlanmaya başladığı günden beri ilgi çekici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile seyircileri ekranlara kilitleyen projelerden biri oldu.

A+A-

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı ilgi çeken senaryosu ile seyirciler tarafından oldukça ilgi görmüş ve reyting sıralamaların üstlerinde yer alan projelerden biri olmuştu. Masumlar Apartmanı; Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi dizilerin ilham kaynağı Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlandı.

MASUMLAR APARTMANI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz sezon boyunca seyirciler tarafından ilgi ile takip edilen Masumlar Apartmanı dizisi aynı zamanda sosyal medyada da oldukça konuşulmuştu.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan "Madalyonun İçi" adlı kitaptan uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde, Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda, Camdaki Kız dizilerinde olduğu gibi insan psikolojisi ele alınıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah gibi tecrübeli oyuncular yer aldı.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına ilişkin kanal veya yapımcı tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Popüler dizinin, yeni yayın sezonu olan eylül ayı ortalarında başlayacağı öngörülüyor. Masumlar Apartmanı dizisinin 2. sezonundan kesitler henüz yayınlanmadı.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN YENİ OYUNCUSU KİM?

Han'ın eşi İnci'ye hayat veren Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldı. Dizinin yeni kadın oyuncusunun kim olacağı merak konusuydu.

Diziye katılan yeni oyuncunun kim olduğu belli oldu. Yeni sezonda Masumlar Apartmanı dizisinde Melisa Şenolsun yer alacak.

melisa-senolsun.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.