1. HABERLER

  2. MasterChef 2020’de Nefesler Tutuldu! İlk finalist aday Serhat!
MasterChef 2020’de Nefesler Tutuldu! İlk finalist aday Serhat!

MasterChef 2020’de Nefesler Tutuldu! İlk finalist aday Serhat!

Televizyon ekranlarında sevilen yarışmalardan biri olan Masterchef, bu günlerde final heyecanı taşıyor. Masterchef’te en sona kalabilen dört kişiyoğun bir rekabet içerisindeyken, en son bölümünde Özgül ve Serhat ikilisinden Serhat finalist olarak ilk sıraya çıkmıştı.

A+A-

Ayrıca Emir, Özgül ve Barbaros da özellikle konuşulan arasında yer alıyor. Her ne kadar ilk finalist tespit edilmiş de olsa, seyirciler finalin ne zaman olacağını, ne zaman biteceğini merakla bekliyor.

Ekranların sevilen programı Masterchef, içerisinde bulunduğu 2020 sezonunun sonuna yaklaşırken merak da artıyor. Geçtiğimiz günlerde ilk finalist adayın Serhat olarak belirlenmesiyle beraber, heyacan da doruğa çıkmıştı. Özgül ile baş başa kalan Serhat, yaptığı eşsiz yemekler sayesinde öne çıkmıştı. Özgül ise potaya katılmıştı. Bu gelişmelerle beraber, izleyiceleri yeni bölümlerin ve filalin de heyecana sardı.

Masterchef Final

Masterchef bilindiği üzere TV8 ekranlarında yayınlanan bir yarışma. 2020 yılının sonlarına yaklaşırken, final hazırlıkları da şimdiden başladı. Elenen kişiler Özgül,  Emir ve Barbaros olmakla beraber, son yarışan 4 kişi arasında adeta kıyasıya bir rekabet söz konusu.

Masterchef Şampiyon

Masterchef finaline son kalmış 4 yarışmacı mevcut. Ancak bunların hepsi de oldukça yetenekli olup, bu nedenle büyük bir merak söz konusu. Böylece Serhat, Emir, Özgül ve Barbaros, en iyi yemeği şeflere tattırabilmek için çabalıyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan elemelerin sonucunda ise Emir, Özgül ve Barbaros eleme adayı olarak potaya girmekle beraber, bunlar arasından kimin eleneceği büyük bir merak konusu. Pazar günü bu konu belirlenecek olmakla beraber, seyirciler şimdiden merakla bekliyor.

İlk Finalist Aday!

Masterchef 2020 sezonun ilk finalisti, Özgül ile yaptığı mücadelen galip ayrılan Serhat. Peki, Serhat Doğramacı kim?

23 Yaşında olan bu yarışmacı, 10 yıllık bir aşçılık tecrübesi ve eğitimi olduğunu açıklamıştı. Hem ulusal, hem de uluslar arası boyutta 15 adet kupa-madalya bulunduran Doğramacı, Almanya ve Amerika’da 3 yıllık bir iş tecrübesine de sahip. İleri derece İngilizce, başlangıç Rusça ve Almanca dillerini bilen Serhat Doğramacı, finalistler arasında oldukça iddialı bir kişi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.