1. HABERLER

  2. La Casa De Papel dizisinin final sezonu fragmanı yayınlandı! La Casa De Papel 5. sezonda final yapıyor...
La Casa De Papel dizisinin final sezonu fragmanı yayınlandı! La Casa De Papel 5. sezonda final yapıyor...

La Casa De Papel dizisinin final sezonu fragmanı yayınlandı! La Casa De Papel 5. sezonda final yapıyor...

Netflix’in fenomen yapımlarından La Casa De Papel dizisinin 5. sezonundan beklenen fragman yayınlandı.

A+A-

'La Casa de Papel 5. sezon tarihi ne zaman?' dizinin hayranlarının son günlerde sabırsızlıkla cevabını beklediği tek soru... Netflix'in en iddialı yapımlarından, izlenme rekorları kıran La Casa de Papel'in 5. ve son sezonunun ilk parçası 3 Eylül'de yayınlanacak. 2. parça ise 3 Aralık'ta yayınlanacak. Sosyal medyada ise 'Türkiye'de çekilse ana kadroda hangi oyuncular oynardı' rüzgarı esiyor.

Netflix’in fenomen yapımlarından La Casa De Papel dizisinin 5. sezonundan beklenen fragman yayınlandı. 5. sezon aynı zamanda La Casa De Papel dizisinin final sezonu olacak. 5. sezon iki parça halinde yayınlanacak; birinci kısım 3 Eylül'de ikinci kısım ise 3 Aralık'ta yayınlanacak ve efsane dizi böylelikle sona erecek. 

Netflix yapımı La Casa De Papel'in yeni fragmanında, teslim olmanın bir seçenek olmadığı vurgulanırken, izleyiciler Netflix tarihinde iz bırakan 'hırsız ekip'in son kez vurgun yaptığına şahit olacak. 

Fragman Tokyo'nun sesiyle başlıyor: Yüzlerce saat...

La Casa De Papel'in 5. kısım 1. bölümünden yayınlanan yeni fragmanın Ursula Corbero'nun canlandırdığı Tokyo'nun sesiyle başladığını görüyoruz:

"Yüzlerce saat kapalı kalmanın, tuzağa düşmenin, öldürülmek üzere olmanın ve en yakın arkadaşı kaybetmenin üzerinden yüzlerce yıl geçmiş gibi hissediyorum"

Dizinin final sezonu 5. sezon olacak. La Casa De Papel'in yeni sezon özeti ise şöyle:

Sierra dizginleri ele almasının ardından uzun takipler sonucu Profesör’e ulaşır.

Lizbon’un Merkez Bankası'na dönmesiyle birlikte ekip, başlarında Profesör olmadan Merkez Bankası’nı soyup oradan kurtulmayı başarabilecek midir? 

La Casa De Papel 5. sezonun ilk 5 bölümü, 3 Eylül tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak. Kalan son 5 bölüm ise 3 Aralık tarihinde izleyici karşısında olacak.

Öte yandan sosyal medyada 'La Casa de Papel Türkiye'de çekilseydi ana kadroda hangi oyuncular yer alırdı' furyası başladı. 

İşte 'La Casa de Papel Türkiye' ekibi...

La Casa de Papel'in Tokyo'su Úrsula Corberó: 5. sezonun her sahnesinde ağladım

La Casa de Papel'de canlandırdığı Tokyo karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Úrsula Corberó merakla beklenen 5. sezonun her bir sahnesinin kendisini ağlattığını söyledi. Harper's Bazaar'a verdiği röportajda aktris final sezonunun çekimlerinde epey duygusallaştığını şu ifadelerle aktardı:

Dizinin ana karakterlerinden birini canlandıran Corberó ayrıca ilk sezondan bu yana anlatıcı konumunda yer alıyor.

"Bu diziyle başıma çok çılgınca şeyler geldi"

Corbero, "Her sahneyi çekerken ağlamadan duramadım. Midemde bir ağrı vardı. Çünkü bu diziyle başıma çok çılgınca şeyler geldi. Hayatım değişti ve hem minnettar hem de gururlu hissediyorum. Tokyo'yu çok özleyeceğim fakat aynı zamanda sonsuza dek bir parçam olarak kalacağını düşünüyorum" dedi.

Corberó 3 Ağustos'ta Türkiye'de devam eden yangınlar için yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti. Ünlü aktris dualarının Türkiye'yle olduğunu belirtmişti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.