1. HABERLER

  2. Kuruluş Osman Dizisinin Melek’i Karakterini Canlandıran Özge Sarı Arka Sokaklarda Canlandırdığı Yeni Rolünü Bir Hayli Sevdi
Kuruluş Osman Dizisinin Melek’i Karakterini Canlandıran Özge Sarı Arka Sokaklarda Canlandırdığı Yeni Rolünü Bir Hayli Sevdi

Kuruluş Osman Dizisinin Melek’i Karakterini Canlandıran Özge Sarı Arka Sokaklarda Canlandırdığı Yeni Rolünü Bir Hayli Sevdi

Kuruluş Osman dizisinin yetenekli genç oyuncularından olan  Özge Sarı, ismini  çok büyük bir kitleye duyurmuş ve  ünlü oyuncu Kuruluş Osman dizisine  veda etmişti. Fakat oyunculuk kariyerine çok hızlı bir ara vermeden yeni bir diziye geçiş yaptı.

A+A-

Yeni projesinde  dizi içerisinde canlandırdığı karakter ile yeteneğini gene tüm izleyicilerine göstermiştir.

Özge Sarının Yeni Dizi Projesi Çok Ses Getirdi

Yıllardır devam etmekte olan Arka Sokaklar dizisi bu yıl 16. sezonu ile ekranlara  devam etmektedir dizinin sergilediği reyting rekorları ile beraber yeni yetenekli genç oyuncuları kadrosuna dâhil etmeye  devam ediyorlar.  Bu kadronun içerisine genç ve yetenekli oyuncu Özge Sarı  katılmış ve Arka Sokaklar dizisinin Geçen hafta reytinglerde 1.'lik alması sonucu ile  dizinin içerisinde canlandıracağı karakter sabırla bekleniyor.

Ünlü oyuncu ilk olarak Kuruluş Osman dizisi içerisinde önemli ve eşi benzeri bulunmayan tecrübeler edinerek bu tecrübelerine en iyi ve en güzel şekilde aktarmak üzere Arka Sokaklar dizisine geçiş yapmış.

Özge Sarı Yeni Projelere Devam Ediyor

Sakin ol isimli sinema filmi içerisinde de yer almış olan Özge Sarı, 607.  bölümü ile ekranlara devam  eden  Arka Sokakların kadrosuna katılmıştır.  Dizi içerisinde canlandırdığı karakter bir ajandır ve ismi Victoria olarak 4 bölüm süre zarfı içerisinde devamlılığını sürdüren bir karakter olmuştur. Ünlü oyuncu ünlü oyuncu  diz içerisinde canlandırdığı başarılı performans ile tüm beğenileri üzerine toplamıştır.

Genç oyuncunun  yeteneğinin yanı sıra Bir de mükemmel güzelliği ile seyircilerin gözlerini  doldurmaya devam ediyor. Cuma akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi içerisinde Amerikalı bir ajanı  canlandırmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu aksiyon sahnelerine büyük bir oranda seven ve işini en başarılı şekilde yapmaya devam eden Özge Sarı ’’“Oynamayı sevmiyorum sette her şeyi doğal yaşamayı tercih ediyorum, karaktere büründüğümde Özge olmuyorum başka ruhta başka biri olmak beni mutlu ediyor. ” şeklinde kısa ve öz bir açıklama yapmış bulunmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.