1. HABERLER

  2. Kurtlar Vadisi Sevenler Dikkat: Yeniden Başlıyor, Kurtlar Vadisi Kaos Olarak Ekranlara Gelecek! Star TV’de Yayınlanacak…
Kurtlar Vadisi Sevenler Dikkat: Yeniden Başlıyor, Kurtlar Vadisi Kaos Olarak Ekranlara Gelecek! Star TV’de Yayınlanacak…

Kurtlar Vadisi Sevenler Dikkat: Yeniden Başlıyor, Kurtlar Vadisi Kaos Olarak Ekranlara Gelecek! Star TV’de Yayınlanacak…

Yayın hayatına ara veren Kurtlar Vadisi izleyicilerine güzel haber! Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden ekranlara geleceği kanal açıklandı.

A+A-

İlk bölümünün ne zaman ekranlara geleceği bilinmeyen dizinin kanalı ile anlaşma yapıldı. Başrol oyuncusunun Star TV’den çıktığı görülürken, açıklama kanaldan gerçekleştirilecek.

Necati Şaşmaz Anlaşma Yaptı!

Büyük bir hayran kitlesi bulunan Kurtlar Vadisi dizisinin başrolünde yer alan ve yapımcısı olan Necati Şaşmaz kanal ile görüşme sağladı. Daha önceleri dizinin başlamak için sayılı günlerinin olduğu açıklanmıştı. Başrolünde Necati Şaşmaz’ın bulunacağı dizi kanal bulmakta oldukça zor bir süreç geçirdi. Ancak Kurtlar Vadisi dizisi için Star TV ile anlaşma sağlandı.

Kurtlar Vadisi Star TV’de Ekranlara Gelecek!

Kurtlar Vadisi izleyicileri dizinin ne zaman ekrana geleceğini merak ediyor. Dizinin yeni yayın hayatına hangi gün ve saatlerde başlayacağı ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Star TV, Kurtlar Vadisi ile ilgili açıklamayı sürpriz olarak gerçekleştirecek.

İbo Show

Kurtlar Vadisi ile ilgili açıklama Star TV tarafından yapılacak. Cumartesi günleri sevenleri ile buluşan programda dizinin tanıtımı gerçekleştirilecek. Necati Şaşmaz, 20 Mart gecesi sevenleri ile birlikte programda buluşacak.

Yeniden Aynı Kanalda!

Kurtlar Vadisi yayınlandığı süre içerisinde bir dönem Star TV ekranlarına gelmişti. Yeniden eski kanalında ekranlara gelecek.

Sürpriz Oyuncular Olacak!

Kurtlar Vadisi dizisi yıllar sonra yeniden ekranlara gelecek. Cahit, Polar ve Erhan karakterlerinin yeni sezonlarda da ekranlarda yer alacağı biliniyor. Oyuncu kadrosundaki bir sürpriz isim ise Kenan İmirzalıoğlu. Prensip olarak anlaşma sağlanan oyuncu, başrol olarak ekranlara gelecek.

Kurtlar Vadisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Bu sezon için en az 5 bölüm yetiştirilmeye çabalanacak. Yeni dizinin senaryosu hazır ve oyuncuları belli olmaya başladı.,

Defne Samyeli Ekranlarda Olacak!

En son Sol Yanım dizisi ile ekranlara gelen oyuncu, dizinin final yapması ile birlikte Kurtlar Vadisi ile anlaşma yaptı. Yeniden çekilecek Kurtlar Vadisi’nde Defne Samyeli de olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.