1. HABERLER

  2. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için şok karar! Kenan İmirzalıoğlu ve Serenay Sarıkaya…
Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için şok karar! Kenan İmirzalıoğlu ve Serenay Sarıkaya…

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için şok karar! Kenan İmirzalıoğlu ve Serenay Sarıkaya…

Uzun zamandır söylemlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için başlamasına çok az bir süre kalması dikkatleri çekiyor. Bu sefer de diziye o kadar farklı isimler dahil oluyor ki adet duyan herkes şok oldu.

A+A-

Yayın hayatına girdiği ilk günden bu yana kadar adeta reyting rekortmeni olan dizilerin en başında gelen Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için Serenay Sarıkaya sürprizi geliyor.

Dizinin en sevilen karakteri olarak yer alan Necati Şaşmaz, sadece fikir olarak dizi içerisinde ortalama olarak 15 ila 20 dakika kadar yer alacak. Ardından dizi başrol oyuncusu olarak Serenay Sarıkaya dahil olacak. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi için ünlü isme sürpriz bir teklif götürüldü. Şu sıralar uzun bir tatilde yer alan güzel oyuncunun tüm projeleri sırası ile ertelenmiş olmasından dolayı uzun zamandır ekranlardan uzak kalmıştı. İmirzalıoğlu tarafından ilk haberin duyurulmasından sonra herkese resmen duyurusu yapılmış oldu.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan onay…

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi erkek başrol oyuncusu olarak yer alan Kenan İmirzalıoğlu yanına bir de kadın başrol oyuncusu aranıyordu. Yakışıklı oyuncu her şeyi kabul etmiş ve anlaşmasını yapmıştı. Dizi için Kurtlar Vadisi Kaos dizisi setinde yer alabilmek için Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile yollarını ayırmıştı. Uzun zamandır aranan başrol kadın oyuncusu sonunda belli oldu.

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi bu sefer çok farklı bir boyut ile sevenlerinin karşılarında yer alacak. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi bu sefer dahil olan Kenan İmirzalıoğlu ile Serenay Sarıkaya ardından büyük bir merak ile bekleniyor. Güzel oyuncu en son bir film çekimi için uzun süre beklemişti fakat bu durumun çok sürmesinden dolayı daha dayanamayıp kendisini Maldivlere atan güzel oyuncu bu sefer de ekranlara Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ile katılacak. Dizide ajan rolü ile herkesi şimdiden kendisine hayran bırakacak gibi duruyor. Düşman olarak gelecek olsa bile yaşadığı aşk bunun önüne geçecek ve her şey bir anda değişerek devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.