1. HABERLER

  2. Kırmızı Oda 17. Bölüm milyonları ekran başında ağlattı! Yeni oyuncular geldi, kadro değişiyor…
Kırmızı Oda 17. Bölüm milyonları ekran başında ağlattı! Yeni oyuncular geldi, kadro değişiyor…

Kırmızı Oda 17. Bölüm milyonları ekran başında ağlattı! Yeni oyuncular geldi, kadro değişiyor…

Merakla beklenen Kırmızı Oda 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak sevinç, Meriç Aral gibi usta oyuncular paylaşıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kırmızı Oda yeni bölümü ile seyircilerini bir kez daha kendine hayran bıraktı.

A+A-

Kırmızı Oda 16. Bölümü ile herkesi kendine hayran bırakarak bir sonraki bölümü için merak konusu uyandırdı. Her hafta cuma akşamları TV8 ekranlarında ekrana gelen Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanarak ekranlara geldi.

Son bölümde 16. Bölümde doktor hanım 30 yıldır evinin dışına adım atamayan Selvi Hanımı evinden dışarı çıkarmayı başardı. Selvi Hanım kendi bile inanamadı. Selvi hanımın dostu artık doktor hanım olmuştur.

Kırmızı Oda 16. Bölümde Neler Olmuştu?

Doktor Hanım Selvi Hanıma bir sürpriz yaparak Selvi’nin evine onu ziyarete gitti. Selvi hanım yıllar sonra ilk kez dışarı adım atar ve birlikte yürümeye başlarlar.

Bu anlar ekran başındaki herkese duygu anlar yaşatır. Esra ise arkadaşları ile arasında yaşadığı sorundan ötürü okula gitmek istemez. Doktor Deniz ise Esra’nın bu kırılganlığının altında yatan asıl sebebi tespit eder.

Boncuk, Doktor Hanıma geçmişini açar ve sonunda başka biri ile evlendirileceği o büyük günün geldiğine kendini inandırır. Yaşanan olaylardan sonra aklı karışan Piraye Doktor Deniz’e oldukça büyük ve soğuk bir tavır takınırken hayalleri yıkılan Doktor Ayşe derdini Doktor Hanım’a anlatmak ister.

Kırmızı Oda Konusu

Kırmızı Oda dizisinde psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara terapi almaya gelen hastaların hayatları canlandırılıyor. Kırmızı Oda’ da her hayat hikayesinin altında yatan derin acılar, sevinçler, mutluluklar ve hüzünler yer alıyor.

Ekrandakilerin de bu hisleri hissedilmesi sağlanıyor. Hastalar o güne kadar kimseye anlatamadıkları dertlerini, hüzünlerini, mutluluklarını ve hüzünleri anlatıyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.