1. HABERLER

  2. Kanunsuz Topraklar dizisinden peş peşe güzel haber geldi! Yeni bölüm tarihlerini başrol oyuncuları açıkladı
Kanunsuz Topraklar dizisinden peş peşe güzel haber geldi! Yeni bölüm tarihlerini başrol oyuncuları açıkladı

Kanunsuz Topraklar dizisinden peş peşe güzel haber geldi! Yeni bölüm tarihlerini başrol oyuncuları açıkladı

Fox TV’nin iddialı dönem dizisi Kanunsuz Topraklar’ın setinde yaşanankoronavirüs kabusunun ardından çekimlere uzun bir süre ara verilmişti. Ardı ardına gelen haberler sonrasında yılbaşı öncesinden başlayan uzun tatille birlikte başka isimlerin de testlerinin pozitif çıkmasıyla set tarihi de gecikti!

A+A-

Yılbaşında zaten pek çok dizi bir haftalık ara veriyor her yıl. Ancak buna bir de Ocak ayının ilk haftası hatta bazı diziler için ilk 2-3 haftalık tatilleri de eklenince izleyici uzun bir süre sevdiği dizileri beklemek durumunda kalıyor.

Bu yıl da benzer durumlar yaşanıyor pek çok kanaldaki diziler adına. Kanunsuz Topraklar’ın da iki hafta ara vermesi bekleniyordu ama yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle bu süre iyice uzadı! Önce diziye Bahar karakteri ile yeni gelen Başak Parlak koronavirüse yakalandı.

Ardından dizide Cemal’i oynayan Doğaç Yıldız’ın da testi pozitif çıkınca çekimler durduruldu ve tüm ekip ile oyuncuların testleri yenilendi! Bu kez dizinin Fındık Hatçe’si Hazar Motan ve Fatma’yı oynayan Mine Teber de virüse yakalanmıştı.

Arka arkaya gelen bu haberler sonrasında dizinin çekimlerine ara verilirken, yayın tarihi de uzadıkça uzadı. Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in yer aldıkları diziye ne yazık ki biraz daha bekleyecek izleyici.

Dizinin 13. bölümünün 19 Ocak’ta başlayacağı öğrenildi. Bir aksilik olmazsa, bu haftanın ardından bir sonraki hafta izleyici diziye kavuşacak. Bu güzel haberi setten onaylayanlar da Uğur Güneş ve Esra Bilgiç oldular!

İki oyuncu da çekimlere başladıklarını ve sete geri döndüklerinin instagram hesaplarından paylaşarak izleyicinin de yüreğine su serpmiş oldular!

Setten gelen bu pozlar sonrasında Çarşamba akşamları yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin çekimlerinin başladığı da ortaya çıkmış oldu.

Bu arada dizinin yapımcı firması Gold Film’den gelen açıklamalara göre, reytingleri beklenenin altında kalan diziye ivme kazandırmak için yeni bölümlerde bazı isimlere veda edilirken, bazı isimler de diziye dahil olacak! Henüz bu konuda netlik yok ama büyük bir emeğin ürünü olan dizinin daha çok dikkat çekmesi adına Fox TV ve Yapımcı firma, bir çıkış yapmak için kolları sıvamış durumda!

ugur-gunes.jpgesra-bilgic.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.