1. HABERLER

  2. Kanunsuz Topraklar dizisinden kötü haberler peş peşe geldi! Resmen dizde oyuncu kalmadı! 
Kanunsuz Topraklar dizisinden kötü haberler peş peşe geldi! Resmen dizde oyuncu kalmadı! 

Kanunsuz Topraklar dizisinden kötü haberler peş peşe geldi! Resmen dizde oyuncu kalmadı! 

Fox TV’nin çarşamba akşamları ekrana gelen dizisi Kanunsuz Topraklar’da reyting sıkıntısı sürüyor. Dizi bir türlü istenilen çıkışı yapamadı. Reyting sıkıntısıyla uğraşan dizi bir problemle daha karşılaştı.

A+A-

Bugüne kadar 12 bölümü yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi 1930’lu yıllarda geçen hikayesiyle belirli bir kesim tarafından çok beğeniliyor. Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in yer aldığı dizi kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip oldu ancak bir türlü reytinglerde yükselişe geçemedi.

Kanunsuz Topraklar dizisi reyting sıkıntısıyla uğraşadursun koronavirüs problemi bu dizinin setini de buldu. Dizide Fındık Hatçe karakterini canlandıran genç oyuncu Hazar Motan’ın Covid 19 testi pozitif çıktı. Durum böyle olunca çekimlere bir hafta ara verildi.

Dolayısıyla Kanunsuz Topraklar’ın 29 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek bölümü yayınlanmayacak. Yılbaşı haftasıyla birleşince Kanunsuz Topraklar iki hafta izleyicinin karşısına çıkamayacak. Bu durum dizinin izleyicileri arasında büyük bir hayal kırıklığına yol açtı.

Kanal D’nin çok sevilen dizisi Yargı da başrol oyuncusu Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması sebebiyle çekimlere ara vermişti. Yılbaşıyla birleşince Yargı da iki haftalık bir tatile girmişti.

Bu arada Kanunsuz Topraklar’ın reyting sıkıntısı izleyicileri de bir hayli üzüyor. Çok büyük bütçelerle yola çıkan ve çok sıkı hazırlıklar sonucu ortaya konulan dizinin reytinglerinin düşük olması büyük bir şanssızlık olarak kabul ediliyor. Dizinin son bölümleri de bazı izleyiciler tarafından son derece sıkıcı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.