1. HABERLER

  2. Kalp Yarası başrol oyuncusundan kötü haber geldi! Çekimler durduruldu
Kalp Yarası başrol oyuncusundan kötü haber geldi! Çekimler durduruldu

Kalp Yarası başrol oyuncusundan kötü haber geldi! Çekimler durduruldu

Kalp Yarası isimli atv dizisi pazartesi akşamları ekran yolculuğuna devam ediyor. Koronavirüs vakaları nedeniyle dizinin setinde yaşanan aksamalar hayranları da üzdü… Gökhan Alkan’ın koronavirüse yakalandığının ortaya çıkmasının ardından Antakya’daki çekimler bir süre yapılamadı.

A+A-

Gökhan Alkan’ın virüsü sevgilisi Nesrin Cavadzade’den kaptığı da gelen bilgiler arasında yer almıştı. Yılbaşı nedeniyle sete verilen aranın ardından ekip bir de koronavirüs sorunu ile ertelemeye gitmek durumda kaldı.

Kalp Yarası dizisinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen dizi hayranları 2 haftalık aranın ardından 17 Ocak Pazartesi akşamı 27. bölümün yayınlanacağının açılanması ile çok memnun oldu. Diziye yeni bir karakter de dahil olacak. Pınar isimli bu yeni karakteri Nilsu Berfin Aktaş canlandıracak.

Bu sezona Benim Hayatım isimli Star TV dizisinde başrolde yer alarak başlayan ve Genco Özak ile de iyi bir dizi çiftine hayat veren Nilsu Berfin Aktaş, bu projenin kısa sürmesinin ardından Kalp Yarası dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Dizinin setine yılbaşı ve ardından da koronavirüs nedeniyle verilen arada Nilsu Berfin Aktaş’ın hikayeye dahil olacağı ortaya çıkmıştı. Ancak genç oyuncunun da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Antakya’da dizi ekibi ile buluşmayı bekleyen oyuncu, karantina sürecinin ardından yeni arkadaşlarına katılabilecek.

Ankara’da bulunan ve evinde karantina sürecini geçirmekte olan Nilsu Berfin Aktaş, yaşadığı bu şanssızlık nedeniyle üzgün. Bir an önce yeni setine çıkmayı arzu eden oyuncunun Pınar karakterini canlandıracağı da ortaya çıktı.

Dizinin hikayesine hareket katacak olan Pınar karakteri hem konakta fırtına estirecek hem de tüm dengeleri alt üst edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.