1. HABERLER

  2. Herkes iki oğlu var zannediyordu, meğer ünlü oyuncunun bir de yıllardır görüşmediği kızı varmış!
Herkes iki oğlu var zannediyordu, meğer ünlü oyuncunun bir de yıllardır görüşmediği kızı varmış!

Herkes iki oğlu var zannediyordu, meğer ünlü oyuncunun bir de yıllardır görüşmediği kızı varmış!

Aslında bambaşka mesleği olan Cüneyt Arkın, iş hayatına oyunculukla devam ederek, bir döneme damgasını vurdu. Usta oyuncu hakkında bilinmeyen bir gerçek daha bulundu. Meğer 2 oğlundan önce dünyaya gelen bir kızı varmış.

A+A-

Asıl mesleği bambaşka olan Cüneyt Arkın, kariyerine oyunculukla devam ederek, bir döneme damgasını vurdu. Usta oyuncu hakkında bilinmeyen bir gerçek daha ortaya çıktı. Meğer 2 oğlundan önce dünyaya gelen bir kızı varmış.

Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran, atı ve kılıcıyla bir döneme damga vuran Cüneyt Arkın, özel hayatıyla pek konuşulmayı sevmiyordu. Herkes, usta oyuncunun, Murat ve Kaan adındaki oğulları olduğunu biliyordu, meğer bir de Filiz Canlı isminde kızı varmış. İşte Cüneyt Arkın’ın senelerdir görmediği kızı…

CÜNEYT ARKIN’IN YILLARDIR GÖRMEDİĞİ KIZI FİLİZ CANLI KİMDİR?

Asıl mesleği doktorluk olan Cüneyt Arkın, oyunculuğa başlamadan evvel ilk evliliğini meslektaş Güler Mocan ile yapmıştı.

Usta oyuncunun meğer bu evlilikte 1966 senesinde bir kızı olmuş. Çift kızlarına Filiz adını verirken, 2 yıl sonra boşanmış.

Arkın vermiş olduğu bir röportajda, annesinin kızını göstermediğini söylese de şu an için 55 yaşında olan Filiz Canlı seneler sonra da babasını hiç görmemiş. Canlı’nın bu günlerde 18 yaşında Defne adında bir kızı var. Cüneyt Arkın, torununu da hiç görmemiş.

CÜNEYT ARKIN İLK EŞİNDEN AYRILIR AYRILMAZ EVLENDİ

Güler Mocan ile ayrıldıktan hemen ardından 1 yıl sonra yeni bir evlilik gerçekleştiren efsane oyuncu, yeni eşinden iki çocuk sahibi daha oldu.

Fakat Cüneyt Arkın'ın boşanmayla biten ilk evliliğinin ardından bu evlilikten doğan çocuğuyla olan ilişkisi de bütünüyle sona erdi.

Uzun seneler boyunca birbiriyle görüşmeyen baba ve kız, 50 seneden uzun bir süredir ayrıydı. Ayrıca bir canlı yayın programında Cüneyt Arkın'a kızı Filiz Canlı ve torunu Defne hakkında soru yöneltildiğinde efsane oyuncu bu soruyu onları tanımadığı biçiminde cevaplamıştı.

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKAN MEKTUP OLAY YARATMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda Cüneyt Arkın'ın kızına seneler önce yazmış olduğu bir mektubun ortaya çıkması sosyal ağlarda büyük gündeme oturdu.

Bu mektubunda annesinin Filiz'i kendine göstermediğinden bahseden ünlü oyuncu, iki aydır görmemesine rağmen bin senelik bir özlem içinde olduğunu vurguluyordu. Fakat seneler sonra yapmış olduğu açıklamada kızını tanımamazlıktan gelmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.