1. HABERLER

  2. Harry Potter: Hogwarts’a Dönüş’ filminden yeni fragman geldi! Harry Potter yeniden çekildi! Harry Potter ne zaman yayınlanacak? Hangi Kanalda Nereden İzlenir?
Harry Potter: Hogwarts’a Dönüş’ filminden yeni fragman geldi! Harry Potter yeniden çekildi! Harry Potter ne zaman yayınlanacak? Hangi Kanalda Nereden İzlenir?

Harry Potter: Hogwarts’a Dönüş’ filminden yeni fragman geldi! Harry Potter yeniden çekildi! Harry Potter ne zaman yayınlanacak? Hangi Kanalda Nereden İzlenir?

HBO Max Harry Potter hayranlarını heyecanlandıracak bir duyuru yaptı. Serinin 20.yılılının şerefine Harry Potter ekibi toplanarak Hogwarts'a Dönüş programı çekecek. Peki Hogwarts'a Dönüş ne zaman yayınlanacak, nereden izlenir? Harry Potter 2022 konusu nedir?

A+A-

Filmin ilk serisi olan "Harry Potter ve Felsefe Taşı"nın vizyona girişinin üzerinden 20 yıl geçti. Onca geçen yıla rağmen izleyicileri ilk günkü heyecanla filmi izlemeye devam ediyor. Başrollerinde Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’ın yer aldığı film milyonlarca sevenini 20. Yıla özel bir araya gelmeleriyle yeniden ekranlara kilitleyecek.

HARRY POTTER HOGWARTS’A DÖNÜŞ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

HBO Max Harrry Potter hayranlarını sevindirecek bir duyuru yaptı. Harry Potter serisinin ilk filmi olan Felsefe Taşı 20. yıl dönümünde serinin yıldızları Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson ve yönetmen Chris Columbus bir araya gelerek filmleri ve ürünleri konuşacak. Return to Hogwarts (Hogwarts'a Dönüş) fragmanı serinin hayranları tarafından milyonlarca kez izlendi. Oyuncuların film setinde bir araya geleceği Harry Potter Hogwarts'a Dönüş isimli özel program, yılbaşında HBO Max'te yayınlanacak.

Hogwarts'a Dönüş programının mayıs ayında yayınlanan Friends’in ‘Reunion’ tarzında olması bekleniyor. HBO Max tarafından yayınlanacak Hogwarts'a 1 Ocak 2022'de streaming servisinde yayınlanacak. Haryy Potter ve Felsefe Taşı 1 Şubat 2002 tarihinde yayınlandı.

HARRY POTTER 2022 HOGWARTS’A DÖNÜŞ KONUSU?

Harry Potter Hogwarts’a Dönüş programı için heyecanlanan dizinin hayranları dizinin konusu hakkında araştırma yapıyor. Harry Potter ‘Reunion’ için henüz detaylı bir bilgi verilmedi. Geçtiğimiz günlerde kısa bir fragman ve ardından da altın üçlünün yer aldığı ilk görsel paylaşılmıştı. Fragmanda bazı oyunculara Hogwarts mektubu gittiğini ve onların da Hogwarts Ekspresi'ne binmek için 9 3/4 numaralı perona gittiklerini görüldü.

HOGWARTS’A DÖNÜŞ NEREDEN İZLENİR?

Harry Potter hayranları HBO Max tarafından duyurulan Hogwarts'a Dönüş programı hakkında araştırmaya yapmaya başladı. Şimdilik program hakkında Harry Potter oyuncuları Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson ile yönetmen Chris Columbus bir araya gelerek seri hakkında konuşacağı biliniyor. HBO Max tarafından yayınlanan fragmanda film serisinden bazı sahneler görülüyor
Yayımlanan 52 saniyelik fragmanda efsane kadronun 'sihrin başladığı yere' döneceği' duyuruluyor.

Harry Potter Hogwarts'a Dönüş HBO Max tarafından yayınlanacak. Dünyanın en popüler dijital platformlarından biri haline gelen HBO Max, 2022 yılından itibaren Türkiye’de yayın hayatına başlayacak. Böylece Harry Potter hayranları Hogwarts'a Dönüş programını rahatlıkla takip edebilecek.

HARRY POTTER ‘REUNİON’ NEDİR?

Yeniden birleşme anlamına gelen ‘Reunion’ kelimesi özellikle sevilen film ve dizi oyuncularının bir araya geldiği özel yapımlar için kullanılıyor. 2021 yılında Friends ‘Reunion’ dizinin hayranlarını heyecanladırmıştı. HBO Max Harry Potter Hogwarts'a Dönüş yapımıyla bir ‘Reunion’ daha gerçekleşmiş olacak. Son yayınlanan postere göre yapımda serinin kilit isimlerinin yer alması beklenirken içeriği hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

HARRY POTTER HOGWARTS’A DÖNÜŞ OYUNCULARI

Harry Potter Hogwarts’a Dönüş için geri sayım devam ederken kimin Harry Potter ‘Reunion’ programın katılacağı merak konusu oldu. HBO Max teaser ve yeni yayınlanan Harry Potter Hogwarts’a Dönüş posterinde serinin sevilen isimlerine yer verdi. İşte Harry Potter Hogwarts’a Dönüş oyuncuları:

Daniel Raddcliffe (Harry Potter)
Emma Watson, (Hermione Granger)
Rupert Grint, (Ron Weasley)
Tom Felton (Draco Malfoy)
Bonnie Wright
Matthew Lewis
Ralph Fiennes,
Jason Isaacs,
Gary Oldman
James Phelps,
Oliver Phelps,
Alfred Enoch,
Evanna Lynch

İŞTE HARRY POTTER HOGWARTS'A DÖNÜŞ FRAGMANI!

Harry Potter hayranlarını heyecanlandıracak Harry Potter Hogwarts'a Dönüş tanıtım videosu yayınlandı. HBO Max YouTube kanalında 50 saniyelik tanıtım paylaştı. Robbie Coltrane, Matthew Lewis ve Mark Williams dahil serinin oyuncuları gizemli bir yerden davet mektubu alıyorlar. Ayrıca Helena Bonham Carter ve Emma Watson’a da yer verildiği gözüküyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.