1. HABERLER

  2. Hamlet dizisine sansür! Çıplak poz veren Elit İşcan'ın sokaktaki afişlerinde üstüne örtü ile kapadılar
Hamlet dizisine sansür! Çıplak poz veren Elit İşcan'ın sokaktaki afişlerinde üstüne örtü ile kapadılar

Hamlet dizisine sansür! Çıplak poz veren Elit İşcan'ın sokaktaki afişlerinde üstüne örtü ile kapadılar

Hamlet dizisinin sokak afişlerinde enteresan bir olay yaşandı. Orjinal afişte çıplak poz veren Elit İşcan'ın sokak afişlerinde üzerine örtü eklendi. Afişe uygulanmakta olan sansür, sosyal ağlarda da gündeme oturdu.

A+A-

Hamlet dizisinin afişine sansür! Çıplak poz veren Elit İşcan'ın sokak afişlerinde üstüne örtü eklendi Gain platformunda yayınlanmaya başlayan Hamlet dizisinin sokak afişlerinde enteresan bir olay yaşandı.

Orjinal afişte çıplak poz veren Elit İşcan'ın sokak afişlerinde üzerine örtü eklendi. Afişe uygulanmakta olan sansür, sosyal ağlarda da gündeme oturdu.
Erdal Beşikçioğlu, Şebnem Bozoklu, Elit İşcan ve Hatice Aslan'ın başrollerde oynadığı Hamlet dizisi Gain'de yayınlanmaya başlandı. Dizinin afişine uygulanmakta olan sansür ise dikkat çekti.

AFİŞE SANSÜR UYGULANDI

Kaan Müjdeci'nin yazıp yönettiği, oyuncu kadrosunda ise Erdal Beşikçioğlu, Şebnem Bozoklu ve Hatice Aslan gibi isimlerin bulunduğu yerli dizi Hamlet'in sokak afişlerine sansür uygulandı.

Dizinin afişinde oyuncu İşcan uzanırken Erdal Beşikçioğlu da arkasında duruyor. Orjinal afişte İşcan çıplak şekilde uzanırken sokak afişlerinde üzerine örtü eklendı

TEPKİ ÇEKTİ

Sokak afişlerine uygulanmakta olan sansür kısa bir süre içinde sosyal ağlarda da gündeme oturdu. Konu hakkında Twitter'dan paylaşım yapan gazeteci Nevşin Mengü, "Kadının saçı görünüyor ohoo. Gözden kaçmış" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.