1. HABERLER

  2. Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun’dan Masumlar Apartmanı Açıklaması! Başarılı Ve Genç Oyuncu Önemli Açıklamalarda Bulundu...
Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun’dan Masumlar Apartmanı Açıklaması! Başarılı Ve Genç Oyuncu Önemli Açıklamalarda Bulundu...

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun’dan Masumlar Apartmanı Açıklaması! Başarılı Ve Genç Oyuncu Önemli Açıklamalarda Bulundu...

İkinci sezonunda TRT 1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisine Melisa Şenolsun dahil olmuştu. Rüya karakteri ile projeye katılan ünlü oyuncu yeni sezonun en büyük sürprizi oldu. Hayat vermiş olduğu karakter ile ilk kez seyirci kitlesi ile

A+A-

Rüya karakteri ile projeye katılan ünlü oyuncu yeni sezonun en büyük sürprizi oldu. Hayat vermiş olduğu karakter ile ilk kez seyirci kitlesi ile buluşan başarılı ve genç isim, önemli açıklamalar gerçekleştirdi.

Oldukça iddialı ve sevilen bir yapıma dahil olan Melisa Şenolsun sergilediği oyunculuk performansıyla de adından söz ettirdi. Masumlar Apartmanı isimli dizinin başrol oyuncuları ile birlikte TRT Haber'e konuşan ünlü oyuncu, açıklamaları ile gündemde yer aldı. Dizinin 4. Başrolü olarak seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu, hikayenin sürükleyici bir biçimde devam etmesine yardımcı oluyor.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi birbirinden başarılı 3 oyuncunun başrolde bulunduğu dizinin kadrosuna dahil olan Melisa Şenolsun, hayat vermiş olduğu karakter hakkında önemli ifadeler kullandı. Rüya karakterinin adeta bir rüzgar gibi hikayeye dahil olduğunu açıklayan Melisa Şenolsun, karakterin ilginç olduğunu ve sürprizler ile dolu olduğunu söyledi. Hayat vermiş olduğu karakterin sürprizini bozmamak adına çok fazla anlatmadığını açıklayan ünlü oyuncu, konuşmaları ile izleyici kitlesini meraka sürükledi.

Böyle bir kadronun içinde yer almasının kendini çok mutlu ettiğini dile getiren ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu açıkladı. İzleyici kitlesinin Rüya karakterini beğenmesini umduğunu dile getiren Şenolsun, yeni sezon hakkında açıklamalar gerçekleştirdi.

Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezonunda Rüya karakterinin önemli bir rol üstleneceği tahmin ediliyor. Çünkü Farah Zeynep Abdullah tarafından hayat verilen karakterin diziye veda etmesi projede bir boşluk olmasına sebep olmuştu. İnci karakterinin gidişi ise Rüya karakteri ile doldurulabilir. Yeni karakter ile dizinin sürpriz olan Melisa Şenolsun önemli bir rol üstlenecek ve adından söz ettirecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.