1. HABERLER

  2. Güzel Oyuncu Emine Ün'den Kahreden Haber Geldi! Sevenleri Ağlıyor! Emine Ün Aşı Olmadı Mı! Aşı Karşıtı Mı Neler Oluyor?
Güzel Oyuncu Emine Ün'den Kahreden Haber Geldi! Sevenleri Ağlıyor! Emine Ün Aşı Olmadı Mı! Aşı Karşıtı Mı Neler Oluyor?

Güzel Oyuncu Emine Ün'den Kahreden Haber Geldi! Sevenleri Ağlıyor! Emine Ün Aşı Olmadı Mı! Aşı Karşıtı Mı Neler Oluyor?

Bütün Türkiye’nin sevdiği ve hayran olduğu sanatçılardan bir tanesi olan Emine Ün’den kahreden haber geldi. Başarılı oyuncunun son dönemin popüler salgını “ismi lazımdır hastalığı”na yakalandığı ortaya çıkarken, durumun ciddiyeti hakkında detaylı bilgilen

A+A-

Bütün Türkiye’nin sevdiği ve hayran olduğu sanatçılardan bir tanesi olan Emine Ün’den kahreden haber geldi. Başarılı oyuncunun son dönemin popüler salgını “ismi lazımdır hastalığı”na yakalandığı ortaya çıkarken, durumun ciddiyeti hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

İşte herkesi üzen ve Emine Ün hayranlarını ağlatan haberin ayrıntıları.

Emin Ün, kahreden haberi duyuruldu. Bilindiği gibi rahmetli Nejat Uygur’un uyarladığı “Süt Kardeşler” seyirciyle bu hafta, tam tarih olarak da 18 Ağustos’ta buluşacaktı. Büyük umutlar beslenen proje, Emine Ün’ün hastalanmasıyla ileri bir tarihe ertelenmiş oldu.

Peki, Emine Ün’e neler oldu?

Çarpıcı gelişmeyi ve herkesi ağlatan olayı Behzat Uygur duyurdu. O mesaj, yürekleri dağladı.

Emin Ün, kahreden haberi duyuruldu. Bilindiği gibi rahmetli Nejat Uygur’un uyarladığı “Süt Kardeşler” seyirciyle bu hafta, tam tarih olarak da 18 Ağustos’ta buluşacaktı. Büyük umutlar beslenen proje, Emine Ün’ün hastalanmasıyla ileri bir tarihe ertelenmiş oldu. Peki, Emine Ün’e neler oldu? Çarpıcı gelişmeyi ve herkesi ağlatan olayı Behzat Uygur duyurdu. O mesaj, yürekleri dağladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.