1. HABERLER

  2. Esra Erol'un eski fotoğraflarını gören tanıyamıyor! Yıllar en çok ona yaradı...
Esra Erol'un eski fotoğraflarını gören tanıyamıyor! Yıllar en çok ona yaradı...

Esra Erol'un eski fotoğraflarını gören tanıyamıyor! Yıllar en çok ona yaradı...

Esra Erol'un hakkında estetik iddiaları ortaya atılmıştı. Her fırsatta vücudunda ciddi bir estetik olmadığını yineleyen Erol'un yıllar önceki fotoğrafları yeniden gündem oldu.

A+A-

Ünlü sunucu Esra Erol'un hakkında estetik iddiaları ortaya atılmıştı. Her fırsatta vücudunda ciddi bir estetik olmadığını yineleyen Erol'un yıllar önceki fotoğrafları yeniden gündem oldu. Erol'un ilk televizyon macerası olan Kalp Gözü'ndeki görüntüleri dikkat çekti.

Televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden biri de Esra Erol. Ancak Erol, bu günlere kolay gelmedi. Yıllarca televizyonlarda boy gösteren Erol'un yıllar önce televizyonculuk yaptığı sırada çekilen fotoğrafları yeniden gündem oldu.

İLK TELEVİZYON MACERASI

Erol, kariyerinin henüz başlarında, birçok farklı yapımda yer aldı. Ünlü sunucunun, özellikle ilk televizyon macerası olan Kalp Gözü'ndeki görüntüleri sevenlerini şaşırtırken, Erol hakkında ortaya atılan estetik iddiaları bir kez daha konuşuldu.

DİZİDE DE BOY GÖSTERDİ

Dest-i İzdivaç programını sunarak kariyerinde yükselişe geçen Erol, şöhret basamaklarını ilk tırmandığı yıllarda; Cennet Mahallesi, Çemberimde Gül Oya, Başkan gibi çeşitli yapımlarda yer aldı. Erol'un o dönemki görüntüleri, estetik yaptırıp yaptırmadığı konusunda, sık sık magazin gündemini meşgul ediyor.

İşte Erol'un eski hali:

esra-erol-eski-hali.jpgesra-erol.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.