1. HABERLER

  2. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Yeni Bir Savaş Başlıyor! Hızır Çakırbeyli Yeni Savaşa Hazır!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Yeni Bir Savaş Başlıyor! Hızır Çakırbeyli Yeni Savaşa Hazır!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Yeni Bir Savaş Başlıyor! Hızır Çakırbeyli Yeni Savaşa Hazır!

ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. yeni bölümüyle ekranlara gelecek heyecan doruklarda yaşanacağı dizide Hızır yeni bir savaşa hazırlanmak için kolları sıvadı. İşte diziye ilişkin merak edilenler…

A+A-

Ceylan Çakırbeyli Ebru'nun ihaneti ile büyük bir şok yaşıyor. Eşi Hızır'ın tüm uyarısına rağmen Cihan'ı öldürüp ortaya çıkarmak için de kendini hedef haline getiriyor. Alparslan'ın yaptıkları yetmiyor gibi şimdi de Ceylan ortalığı allak bullak ediyor. Eşi Ceylan'ın hayatı için endişe etmeye başlayan Hızır yeni bir savaş için hazırlanıyor. Hızır Çakırbeyli'nin yeni oyunu sevdiklerinin canını kurtarabilecek mi? İşte diziye dair merak edilenler ve son dakika haberleri…

ATV ekranlarında büyük ilgi ile takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yepyeni bir savaş başlıyor. Bu kez sevdiklerinin canını kurtarmak için savaşa giren Hızır Çakırbeyli tüm ikazlarına rağmen sözünü dinlemeyen eşi Ceylan için savaşacak Cihan'ı öldüren vefatı ortaya çıkarmak için de kendisine hedef haline getiren Ceylan kurtarabilecek mi? Alparslan'dan sonra eşi Ceylan'ın hayatı içinde bedel ödemeye hazırlanan Hızır Çakırbeyli ne yapacağını planlıyor. Didem'i kaçırma girişiminde başarısız oluyor ve bedelini canı ile ödüyor.

İdris Reisoğlu Kaya'yı toprağa vermenin acısını yaşarken diğer taraftan da almış olduğu darbenin intikamını almak için akrabalarının memleketten çağırır. Tufan Reis savaşları sonlandırmak için aracılık etmek ister ancak çabası yetersiz kalır. Hızır Çakırbeyli de yapılan tüm hamlelere rağmen yeni bir savaş için hazırlanmaya başlar. Yaman Korkmaz çevirdiği oyunlara yenisini ekler ve Cihan'ın yeğeni Özkan'ı musallat eder. Özcan’ı Hızır’ın üzerine salar ve Yaman Korkmaz bir taşla iki kuş vurma gayretine girer. Yaman'ın bu hamlesi İdris Reis ve Façalıların arasındaki savaşı daha da güçlendirir.

Her salı akşamı ATV ekranlarında yayınlanan EDHO yeni bölüm ile nefes kesici sahnelere şahitlik edecek. Savaşların son vermesi beklenirken Hızır Çakırbeyli kendini yeni bir savaşın ortasında buluyor ve elinden gelen tüm gayreti gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.