1. HABERLER

  2. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleri başlıyor! İşte yeni bölümden ilk...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleri başlıyor! İşte yeni bölümden ilk...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleri başlıyor! İşte yeni bölümden ilk...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO 7. sezon tarihi açıklandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO 7. sezon tarihi açıklandı mı?

A+A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi EDHO yeni sezon yayın günü için geri sayım başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7.sezonu için hazırlıklar sürüyor. Eylül ayının gelmesiyle beraber pek çok dizi yeni sezon bölümleriyle ekrana döndü. Hayranları yeni sezon tarihini sorgulamaya başladı. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO 7. sezon tarihi açıklandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO 7. sezon tarihi açıklandı mı? Sorularının cevapları araştırılan konular arasında yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm merakla bekleniyor. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba'nın başrollerini paylaştığı EDHO'nun yeni sezon yayın tarihi araştırılırken fragmanda gelmedi. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? EDHO 7. sezon tarihi açıklandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ATV'de yayınlanan sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçtiğimiz günlerde sezon finali yaparak sezon arasına girmişti.

Mayıs ayında sezon finali ile izleyici karşısına çıkmış olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonda da ATV ekranlarında olmayı sürdürecek.

Yapımcılığını ATV'nin üstlenmekte olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ne zaman yeni sezona giriş yapacağı henüz net olarak açıklanmış değil.

Ancak ATV dizilerinin genel olarak Eylül ayının ikinci haftasında yayınlanmaya başlaması sebebiyle, dizinin Eylül ayında ekranlarda olacağı söylenebilir. Sevilen dizinin 21 veya 28 Eylül Salı günü gibi veya bu tarihlere yakın bir tarihte ekranlarda olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.