1. HABERLER

  2. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İçin Çok Konuşulacak Bomba İddia! Öyle Bir İsimle Anlaşma Yapılıyor Ki! İzleyiciler Ekranlara Kilitlenecek! EDHO Ne Zaman Başlayacak...
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İçin Çok Konuşulacak Bomba İddia! Öyle Bir İsimle Anlaşma Yapılıyor Ki! İzleyiciler Ekranlara Kilitlenecek! EDHO Ne Zaman Başlayacak...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İçin Çok Konuşulacak Bomba İddia! Öyle Bir İsimle Anlaşma Yapılıyor Ki! İzleyiciler Ekranlara Kilitlenecek! EDHO Ne Zaman Başlayacak...

6 sezonluk bir kısmı geride bırakan ve 7. Sezonun yayınlanması için çalışmaları sürdüren, sevilen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaza katılacağı duyurulan Uğur Yücel bir kez daha ekranlar için hazırlanıyor. En son TV8 de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinde

A+A-

6 sezonluk bir kısmı geride bırakan ve 7. Sezonun yayınlanması için çalışmaları sürdüren, sevilen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaza katılacağı duyurulan Uğur Yücel bir kez daha ekranlar için hazırlanıyor.

En son TV8 de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinde konuk olarak oynayıp baya iddialı bir role hayat vererek ilgileri üzerine çekmişti.

6 sezonluk bir kısmı geride bırakan ve 7. Sezonun yayınlanması için çalışmaları sürdüren, sevilen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaza katılacağı duyurulan Uğur Yücel bir kez daha ekranlar için hazırlanıyor. En son TV8 de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinde konuk olarak oynayıp baya iddialı bir role hayat vererek ilgileri üzerine çekmişti.

Kendisinden bir kez daha bir dizi de oynaması için haber beklenen Uğur Yücel 'in birden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde adının çıkması senaryo hakkında ve oyuncunun rolü hakkında merakları uyandırıyor.

Sinema Filminden Sonra Yeniden Dizi

Uğur Yücel Netflix dizisi olan Fatma'da oynayarak herkes üstünde pozitif bir izlenim bırakmıştı. Şimdilerde ise dizide oynayacağı belirtilerek hayranlarını ekran başına kilitmeyi amaçlıyor. Özellikle dikkati çeken konusuyla bir hayli sevilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynamakta ona fark katacaktır.

Diziden Ayrılan İsim

Sevilen ve hayran kitlesi büyük olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ki oyunculardan bir tanesi olan Ozan Akbaba' nın dizisi setinden ayrılacağı bildirilip, üzerine Uğur Yücel isminin duyurulması adeta bir teselli oldu. Hatta bunun sonrasında dizinin 7. Sezonunda başka ne gibi değişikliklerin olacağı hakkında meraklanan seyirciler, dizisinin yayınlanmasını dört gözle bekliyor.

Dizinin Yayını Neden Gecikti?

Dizinin Eylül ayı sonlarına doğru yayınlanacağı haberinin duyulması, bu haberin sebebini merak ettiriyor. Hatta bazı dedikodular dizi seti içinde problemlerin ve anlaşmazlıkların da bulunduğunu ve bu nedenle dizinin geciktiğini söylüyor. Oktay Kaynarca dan duyulan açıklamalara yönelik olarak, dizinin hazırlıklarının başlayıp yakında gündeme gelecek olması yüreklere su serpiyor. Özellikle de Kırmızı Oda da seçkin bir karakteri canlandıran Uğur Yücel' in hangi rolde yer alacağı merak ediliyor.

ugur-yucel.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.