1. HABERLER

  2. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon başlamadan kötü haber geldi! 7 Oyuncu birden diziden ayrıldı...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon başlamadan kötü haber geldi! 7 Oyuncu birden diziden ayrıldı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon başlamadan kötü haber geldi! 7 Oyuncu birden diziden ayrıldı...

ATV’nin reyting rekortmeni projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. Sezon öncesi alınan kararlar dizinin hayranları şaşkına çevirecek gibi duruyor.

A+A-

Uzun bir yaz döneminin ardından yeniden seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine nefesleri kesecek. 6 sezon boyunca başarılı bir performans ortaya çıkaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili çok önemli değişiklik ve alınan kararların ise detayları haberimizde.

Dizinin Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca kadar etkili bir isim arayışları sonunda sonuca ulaşmış ve efsane isim Uğur Yücel ile yeni sezon için anlaşma sağlanmıştı. Usta oyuncu Uğur Yücel’in EDHO’ya dahil olması dizideki bütün dengeleri de baştan sona değiştirecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. Sezonda da ATV ekranlarında Salı akşamları seyircinin karşısına çıkmaya devam edecek.

İlyas Çakırbeyli karakterinin belirsizliği ve ortaya atılan iddialar sonunda yanıt buldu. Yine kulislere düşen iddialara göre ‘Ozan Akbaba da diziye veda edecek’ denilmişti ancak başarılı oyuncu rolüne devam edeceği mesajını vermişti.

Bu gelişmelerin yaşanmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları rahat bir nefes almış oldu. ATV yönetimi ile de yaşanan sıkıntıların çözülmüş olmasının ardından dizi ekibi kısa süre içerisinde sete çıkarak yeni sezon için çalışmalara başlayacak. Bu arada Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda tam 7 oyuncu kadroda yer almayacak.

Bilindiği üzere EDHO’da son olarak oyuncu Pelin Akil Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisine geçerek projeye veda eden isim olmuştu. Dizinin yeni sezonunda olmayacak diğer isimler ise şu şekilde;

Pelin Akil

Sabina Toziya

Dilşad Şimşek

Sanem Çelik

Savaş Özdemir

Ali Sürmeli

Ali İpin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.