1. HABERLER

  2. Erkan Petekkaya'nın Başrolünde Olduğu Suçlu Dizisindeki Rol arkadaşı Belli Oldu!
Erkan Petekkaya'nın Başrolünde Olduğu Suçlu Dizisindeki Rol arkadaşı Belli Oldu!

Erkan Petekkaya'nın Başrolünde Olduğu Suçlu Dizisindeki Rol arkadaşı Belli Oldu!

Erkan Petekkaya yeni bir TV dizisi ile ekranlara dönüyor. Kırmızı Oda dizisine veda eden Petekkaya'nın Suçlu dizisindeki partneri de belli oldu. İşte ayrıntılar...

A+A-

Star TV tüm hızıyla yeni sezona hazırlanıyor. Ard arda paylaştığı yeni dizi projeleriyle milyonları ekran başına kitleyecek dizilere imza atan Star TV'nin yeni dizi projelerinden biri de 'Suçlu' oldu.

Başrollerinden henüz bir tanesi belli olan Suçlu dizisinin ikinci başrol oyuncusu da belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisinde sergilediği performansıyla kendine bir kez daha hayran bıraktıran Erkan Petekkaya, dizi projesi Suçlu için anlaşılan ilk oyuncu oldu. Kadın başrol oyuncusu ise son dakika değişikliği ile kesinleşti.

O3 Medya tarafından çekilecek polisiye dizisi Suçlu'da Erkan Petekkaya'ya başrolde eşlik edecek isim Nehir Erdoğan olarak açıklandı.

Deneyimli oyuncu son olarak TRT ekranlarında yayınlana Benim Adım Melek dizisi ile seyirciyi selamlamıştı. Suçlu dizisinde bir emniyet amirini canlandıracak Erkan Petekkaya'nın başrol arkadaşı Nehir Erdoğan'ın hayat vereceği karakter hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

zzzzzz.jpeg

Peki Nehir Erdoğan Kimdir?

Nehir Erdoğan, 16 Haziran 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü tamamlayan Erdoğan, Hababam Sınıfı Merhaba filminde Kız İsmail karakteri ile ün kazanmıştır.

Yabancı Damat dizinde canlandırdığı Naz karakteriyle ününe ün katan Erdoğan, Silsile, Meleğin Sırları, Reaksiyon ve Son gibi birçok başarılı projede yer almıştır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.