1. HABERLER

  2. Emine Ün ile İlker Aksum arasında neler oldu? Bomba İddia! Ünlü oyuncular aşk mı yaşıyor? İşte Ayrıntılar...
Emine Ün ile İlker Aksum arasında neler oldu? Bomba İddia! Ünlü oyuncular aşk mı yaşıyor? İşte Ayrıntılar...

Emine Ün ile İlker Aksum arasında neler oldu? Bomba İddia! Ünlü oyuncular aşk mı yaşıyor? İşte Ayrıntılar...

Oyuncu Emre Kınay'ın eski eşi Emine Ün'ün kendisi gibi oyuncu olan 50 yaşındaki İlker Aksum ile yakınlaştığı iddiası ortaya çıktı. Şu sıralar covid-19le mücadele eden güzel oyuncu konu hakkında sessizliğini koruyor.

A+A-

Oyuncu Emre Kınay'ın kızı Duru'nun annesi ve eski eşi 43 yaşındaki Emine Ün'ün kendisi gibi oyuncu olan 50 yaşındaki İlker Aksum ile yakınlaştığı iddiası ortaya atıldı. Şu sıralar covid-19le mücadele eden güzel oyuncu konu hakkında sessizliğini korurken İlker Aksum cephesinden ise iddialara ilk yanıt geldi...

90'lı senelerde İbrahim Erkal ile beraber oynadığı 'Canısı' filmiyle gönüllerde taht kuran oyuncu Emine Ün, 2003 senesinde hayatını birleştirdiği meslektaşı Emre Kınay'dan 2009'da boşanmış, 2012 senesinde ise iş insanı Tolga Karakaş ile ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Ün geride bıraktığımız günlerde sosyal medyadan yapmış olduğu bir açıklama ile 9 senelik evliliğini fikir ayrılığı sebebiyle sonlandırdığını duyurdu.

Ün yapmış olduğu açıklamada "Her şey insanlar için... Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek, birlikte ortak düşüncemiz sonucunda yollarımızı ayırmanın doğru olduğuna karar verdik. Bu dünyada ve ahirette dualarımız, birbirimiz için daima birdir" ifadelerine yer verdi.

ÜNLÜ İKİLİNİN YAKINLAŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Ayrılık haberlerinin ortaya çıkmasının ardından Emine Ün ile alakalı flaş bir iddia ortaya atıldı. Şu sıralar annesiyle beraber yakalandığı covid-19 sebebiyle zor günler geçiren güzel oyuncunun kendinden 7 yaş büyük meslektaşı İlker Aksum ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

''DEDİKODULAR UMRUMDA DEĞİL!''

Önceki gün Etiler'de objektiflere yakalanan oyuncu İlker Aksum, gazetecilerin kendine yönlettiği sorulara cevaplayarak Emine Ün ile yakınlaştıkları iddiasına da cevap verdi. Aksum, "yakın arkadaşım" dediği Emre Kınay'ın eski eşi Emine Ün ile hakkında çıkan iddiayı net bir dille yalanladı.

Haklarında çıkan iddialar karşısında sinirlenen Aksum, ''Emine benim 22 senelik arkadaşım. Dedikodular umurumda değil. Ben ne olursa olsun daima Emine’nin yanında olacağım.'' ifadelerini kullandı.

''AYRANA 40 DEĞİL 3 TL VERMEM''

Tatil bölgelerindeki fiyatların pahalılığından dert yanan Aksum, ''Ben ayrana değil 40, 3 TL vermem. Koronavirüs pandemisi sebebiyle onları da anlıyorum ancak bu kadar da olmaz. Bu ne pahalılık arkadaş, onun için bir yere gitmiyorum'' diyerek yazı İstanbul'da geçireceğini bildirdi.

İlker Aksum, İzmir’de “Mutlu Aile Defteri” filminin çekimleri sırasında tanıştığı ve 8 senedir aşk yaşadığı Şeyma Şener ile olan ilişkisini geride bıraktığımız Mayıs ayında sonlandırmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.