1. HABERLER

  2. EDHO'nın Hızır'ı üzücü haberi duyurdu! Ölüm haberiyle Hızır yasa boğuldu....
EDHO'nın Hızır'ı üzücü haberi duyurdu! Ölüm haberiyle Hızır yasa boğuldu....

EDHO'nın Hızır'ı üzücü haberi duyurdu! Ölüm haberiyle Hızır yasa boğuldu....

EDHO yeni sezon haberi beklenirken Hızır Reis'ten kahreden haber! Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından duyurdu, sevenleri kahroldu.

A+A-

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7 sezon ile yine milyonları ekran başına kilitlemeye hazırlanırken, diziseverler EDHO oyuncularını yakın takibe aldı. Kaynarca hayranları ise anbean yeni sezonla ilgili usta oyuncudan paylaşımlar beklerken, Hızır Çakırbeyli karakteri ile gönüllerde taht kuran Oktay Kaynarca'dan üzen bir paylaşım geldi.

EDHO yeni sezon haberi beklenirken Hızır Reis'ten kahreden haber geldi. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu paylaşımıyla yürekleri sızlattı.

Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından duyurdu sevenleri kahroldu

EDHO'da 'Hızır Çakırbeyli' karakterine hayat veren 56 yaşındaki Oktay Kaynarca'nın amcası vefat etti. Ünlü oyuncu, amcası Murat Yılmaz'ın ölüm haberi ile adeta yıkıldı.

Çoklu organ yetmezliği sebebiyle vefat ettiği söylenen amcasını son yolculuğuna uğurlayan Kaynarca'yı zor gününde sanat camiasından dostları yalnız bırakmadı.

"UĞURLAR OLSUN AMCAM"

Sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Kaynarca "Uğurlar olsun amcam, abim, beraber büyüdüğüm, çocukluğumuzu saklayan koruyan gözeten, yolculuğumun omuzdaşı, son büyüğüm Allah mekanını cennet etsin" ifadelerini kullandı.

oktay-kaynaynarca.jpg

Henüz net bir bilgi gelmese de EDHO yeni sezonun Eylül sonu gibi yayınlanması bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları dizi hakkında oyunculardan güzel haberler beklerken, Oktay Kaynarca'dan gelen üzücü haberle usta ismin acısını paylaştı ve sosyal medyada ünlü oyuncuya mesaj yağdı.

İşte sizler için derlediğimiz Oktay Kaynarca'nına ailesi başta olmak üzere ünlülerin aileleri...

OKTAY KAYNARCA VE ANNESİ

Oktay Kaynarca annesi ve kardeşleri...

oktay-kaynaynarca-annesi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.