1. HABERLER

  2. EDHO'da Skandal Hızır Reis Gidiyor! Oktay Kaynarca'nın Yerine Uğur Yücel Geliyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde adeta kaos yaşanıyor
EDHO'da Skandal Hızır Reis Gidiyor! Oktay Kaynarca'nın Yerine Uğur Yücel Geliyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde adeta kaos yaşanıyor

EDHO'da Skandal Hızır Reis Gidiyor! Oktay Kaynarca'nın Yerine Uğur Yücel Geliyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde adeta kaos yaşanıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kaos yaşanıyor. Yeni sezon öncesinde oyuncu kadrosunu yerleştirme konusunda bazı konularda çıkan hadiseler sebebiyle diziden Oktay Kaynarca'nın ayrılacağı ve yerine diğer bir ismin geleceği iddia edildi.

A+A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kaos yaşanıyor. Yeni sezon öncesinde oyuncu kadrosunu yerleştirme konusunda bazı konularda çıkan hadiseler sebebiyle diziden Oktay Kaynarca'nın ayrılacağı ve yerine diğer bir ismin geleceği iddia edildi.

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden EDHO, yeni yayın dönemi öncesinde çok büyük bir kaosla mücadele ediyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden bir tanesi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde usta sanatçı Uğur Yücel’in dahil olacağı iddiaları diğer oyuncularda huzursuzluk yaşanmasına neden olunca çekimlerin durdurulduğu belirtiliyor.

Geçen sezonda Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak katılan Uğur Yücel, daha önceki yıllarda İçerde dizisinde canlandırdığı karakter ile hafızalarda derin izler bırakmış fakat son zamanlarda Fatma isimli Netflix dizisinde boy göstermişti.

Uğur Yücel’in isminin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için geçtiği haberlerin akabinde 7. Sezon öncesinde gelen bu haber herkesi şoke etti.

eskiua.jpgOzan Akbaba’nın EDHO’dan ayrılacağı iddiaları bir kez daha gündemde yer alırken bu seferde diziden ayrılması gündeme gelen diğer ismin Oktay Kaynarca olduğu söylenince kulisler iyice karıştı.

eskiya.jpgAncak oyuncunun tekrardan setlere çıkması beklenirken Uğur Yücel’in adının geçmesi diğer oyuncuları az da olsa huzursuz etti. Bazı sorunlar sebebiyle de çekimlerin geciktiğine yönelik bilgiler gelirken ATV yönetiminden bu konu da hakkında kesin bir bilgi aktarılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.