1. HABERLER

  2. EDHO Geri dönüyor! Yapımcı resmen harekete geçti! Yapımcı başka yerle anlaştı
EDHO Geri dönüyor! Yapımcı resmen harekete geçti! Yapımcı başka yerle anlaştı

EDHO Geri dönüyor! Yapımcı resmen harekete geçti! Yapımcı başka yerle anlaştı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezon ilk bölümünün ekrana gelmesine birkaç saat kala yayınlanmayacağı ortaya çıkmıştı. İzleyici çıldırtan bu olaydan birkaç ay sonra dizinin yeniden ekrana gelmek üzere BluTV’yle görüştüğü ortaya çıktı. Ancak ortada bazı soru işaretleri var.

A+A-

Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizi birkaç ay önce yedinci sezonun ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyordu. Ancak yapımcı ve kanal arasında yaşanan gerilim sonrası yayına birkaç saat kala Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın artık ATV’de ekrana gelmeyeceği duyuruldu.

İzleyici bu gelişme karşısında şok yaşadı. Bir süre dizileri yeniden başlar diye umut eden izleyici Oktay Kaynarca’nın sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımıyla durumun ciddiyetini kabul etti ve dizilerinden vazgeçti.

Ancak bugün ortaya çıkan bir gelişme dizinin hayranları arasında büyük heyecan yarattı. Bu habere göre dizinin yapımcısı Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz ikilisi şimdi yeni bir formül üzerinde çalışıyor. Habere göre dizinin dijitalde yayınlanması için proje hazırlayan ikili BluTV ile görüşüyor.

Bu haber izleyiciler arasında büyük heyecan yaratsa da birçok soru işaretini de beraberinde getiriyor. Örneğin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’nın yeni bir dizi için atv ile anlaştığı da biliniyor. Yani Kaynarca yolunu çizdi bile.

Sadece Oktay Kaynarca değil… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da enişte karakterini canlandıran Hakan Karsak Mahkum, Behzat Façalı karakterine hayat veren Emir Benderlioğlu da Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde rol alıyor.

Dolayısıyla ekibi yeniden bir araya toplamak oldukça zor görünüyor. Dizinin en önemli karakteri Oktay Kaynarca’nın bulunmadığı bir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise pek ilgi çekici görünmüyor. Dolayıısyla Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz’ı oldukça zor bir süreç bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.