1. HABERLER

  2. Destan dizisi yeni bölümde flaş gelişme! Akkız ölümle karşı karşıya...
Destan dizisi yeni bölümde flaş gelişme! Akkız ölümle karşı karşıya...

Destan dizisi yeni bölümde flaş gelişme! Akkız ölümle karşı karşıya...

Diziseverlerin merakla beklediği Destan bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Destan dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Destan yeni bölüm ne zaman, Destan bölüm bugün mü, Destan yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.

A+A-

Ekranların sevilen dizisi Destan bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Destan dizisi izlemek isteyen izleyiciler Destan yeni bölüm ne zaman, Destan 5. bölüm bugün var mı, Destan son bölümde neler oldu, şeklinde aramalar yapıyor. İşte, detaylar...

DESTAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Destan'ın dördüncü bölümünde Akkız'ın Gök Saray'daki kölelik günleri başlamıştır. Tenine dağlanan damgaya rağmen köle olmayı kabul etmeyen Akkız, Alpagu Han'ı öldürüp Gök Saray'dan kaçmaya and içer ve planını uygulamaya koyulur. Ulu Ece, kendisine Kuma Hatun Tılsım'ı hatırlatan Dağ kızlarını doğduklarına pişman etmeyi kafasına koymuştur. Üst üste yapılan haksızlıkların sonucunda, Akkız kendisini Temur Tegin'in karşısında bulur. Batuga ise, Akkız'ı Ulu Ece'nin eziyetlerinden korumak ve saraydan kaçırmak için canhıraş bir uğraşın içine girer. Alpagu Han yarasının ateşine rağmen tahtına dönmüş, onu öldürmeye çalışan okçunun peşine düşmüştür. Alpagu Han'ın soruşturması adım adım Saltuk ve Çolpan'a, dolayısıyla Akkız'a yaklaşmaktadır.

DESTAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

'Destan'ın beşinci bölümünde Akkız daha küçükken pençesi olmaya and içtiği Çift Başlı Kurt'un kim olduğunu anlar. Batuga'nın önünde diz vurup bağır basarak onu Dağ'la Gök'ü bir edecek han olarak selamlar. Akkız hayatının amacını bulmakla kalmamış, Batuga'nın annesinin masum olduğuna dair bir de ipucu yakalamıştır. Batuga ile Akkız birlikte bu izin peşine düşer. Akkız, Batuga'nın bir oyunuyla Alpagu Han'ın dikkatini çekmeyi ve onunla tanışmayı başarır ama Tılsım Hatun'un masum olduğunu kanıtlayabilmesi için mutlaka saraydan çıkıp Çolpan Han'a ulaşmalıdır. Alpagu Han'ı saraydaki odasında öldürmeye kalkışmak, Akkız'ı ölümle karşı karşıya bırakır. Üstelik tam da hayatının amacını bulmuşken.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.