1. HABERLER

  2. Deniz Akkaya'dan gündeme Bomba Gibi Düşen Hadise iddiası! "Amerika'daki ilişkisi hamile kaldığı için bitti"
Deniz Akkaya'dan gündeme Bomba Gibi Düşen Hadise iddiası! "Amerika'daki ilişkisi hamile kaldığı için bitti"

Deniz Akkaya'dan gündeme Bomba Gibi Düşen Hadise iddiası! "Amerika'daki ilişkisi hamile kaldığı için bitti"

eniz Akkaya, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile Hadise ilişkisi hakkında inanılmaz bir iddia ortaya attı. Geçtiğimiz aylarda Hadise ile Reza Zarrab'ın yasak aşk yaşadığı iddiası günlerce konuşulmuş, Ebru Gündeş'in konuyla ilgili sessiz kalması üzerin

A+A-

Deniz Akkaya, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile Hadise ilişkisi hakkında inanılmaz bir iddia ortaya attı. Geçtiğimiz aylarda Hadise ile Reza Zarrab'ın yasak aşk yaşadığı iddiası günlerce konuşulmuş, Ebru Gündeş'in konuyla ilgili sessiz kalması üzerine Kaan Yıldırım ile ünlü şarkıcının aşkında sona gelinmişti.

Deniz Akkaya, Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı ileri sürülen Hadise'nin hamile olduğunu iddia etti.

Gündemden düşmeyen Deniz Akkaya yine bomba iddialarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Selin Ciğerci'ye söyledikleri sebebiyle 3 günlük zorlama hapis cezası alan ve yatan Deniz Akkaya bu sefer Hadise ile alakalı ağızları açık bırakacak iddialar ortaya attı.

Deniz Akkaya şu sıralar Mehmet Dinçerler ile ilişki yaşamakta olan Hadise için için "ABD'daki ilişkiden hamile kaldı. İlişki bu yüzden bitti." diyerek şoke etti. Şimdi tüm gözler bu sözler karşısında Hadise'nin vereceği tepkide.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.