1. HABERLER

  2. Çukur’da Son Dakika: Efsun ve Nehir Ölecek Mi? Kadrodan Çıkıyorlar mı?
Çukur’da Son Dakika: Efsun ve Nehir Ölecek Mi? Kadrodan Çıkıyorlar mı?

Çukur’da Son Dakika: Efsun ve Nehir Ölecek Mi? Kadrodan Çıkıyorlar mı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 108. Bölüm ile geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Çukur’un son bölümünde Cengiz Erdenet’i kaçıran Koçovalılar çok büyük bir oyun oynadı. Akli dengesini yitirme noktasına gelen Cengiz Erdenet’e hayali olan bir gerçeklik aşılandı.

A+A-

Final kısmında Kulkan Erdenet evinde rehin tuttuğu Efsun ve Nehir’i öldürdü. Yamaç’ı bulmaya çalışan Kulkan Yamaç’a iki bilmece sordu ve ona tam bir saat verdi. Yamaç’tan gebe olan Efsun ve Nehir kurtarılacak mı? İşte tüm detaylar…

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez, Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu’nun paylaştığı Çukur dizisi 108. Bölümü ile geçtiğimiz hafta ekranlarda yerini aldı. Çukur dizisinin son bölümünde Kulkan Erdenet Yamaç’ın hamile olan her iki sevgilisini de kaçırarak Yamaç’a bir tuzak kurdu. Kurduğu tuzak tamamen ölümcüldü.

Kahvehanede yaşamını sürdüren Yamaç 2 ayrı kargo ile hayatının en büyük şokunu yaşadı. Kulkan hem Efsun’u hem de Nehir’i büyük bir tehlikeye atarak Yamaç’ı aradı ve Yamaç’a telefonda sadece iki tane bilmece sordu bunun üzerine sadece birini kurtarabileceğini söyledi. Yamaç’ın artık tek bir şansı vardı ve bu şans ile ya Efsun’u ya da Nehir’i kurtarabilecekti.

Seren Olga’yı Öldürdü

Çukur’un son bölümünde Cengiz’in tüm hesap defterlerini gizleyen Olga Yamaç ile birlikte tuttuğu kitabı kaybetti. Yamaç eline düşen tüm belgeleri aldıktan sonra Olga’yı seren’e bıraktı. Seren Erdenet babasının intikamını alabilmek için Olga’yı kendi elleri ile vurdu ve öldürdü. Çukur’da Olga karakterine hayat veren Suna Yıldızoğlu diziye geçtiğimiz hafta veda etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.