1. HABERLER

  2. Çukur dizisinden final kararı! Şok üstüne şok yaşanıyor, gelişmeler resmen ekrana kilitledi…
Çukur dizisinden final kararı! Şok üstüne şok yaşanıyor, gelişmeler resmen ekrana kilitledi…

Çukur dizisinden final kararı! Şok üstüne şok yaşanıyor, gelişmeler resmen ekrana kilitledi…

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olarak yer alan Çukur yayın hayatına hız kesmeden devam ederken bir anda alınan final kararı ile beraber tüm hayranlarının derin bir üzüntü ile yüz yüze olmalarına neden oldu.

A+A-

Fakat final yapmasına çok az bir zaman kala kadroya katılacak olan o isim ile dengeler adeta bir anda alt üst oldu. Dizinin final kararında etkili olacak yeni bir oyuncu ile Yamaç ve Efsun ilişkisinin akıbeti değişecek gibi duruyor. Çukur bir anda farklı bir hava içerisinde yer alacak. Bu anlarda neler oluyor?

Çukur akıbeti…

Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk yer alırken Çukur dizisi oyuncu kadrosu ile de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Kadroda yer alan isimler arasında; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Altuğ ve Boncuk Yılmaz gibi gerçekten de güçlü isimler dikkatleri çekiyor. Bu kadar güçlü isimlerin yanına bir de final kararı alınırken yeni bir isim daha dahil oldu.

Mayıs ayının sonuna doğru final yapma kararı alan Çukur dizisi ekranlara veda etmek için adeta çok az bir zaman kaldı ve kolları sıvadı. Fakat finale sadece iki aydan daha az zaman kala yeni bir isim kadroya katıldı. Söz konusu olan oyuncunun da dahil olması ile beraber Yamaç ve Efsun aşkı son bulacak gibi duruyor.

Ekranların gerçekten de sevilen dizisi Çukur’a katılacak olan Çağla Demir dizide Leyla karakteri ile yer alacak. Bunun ile beraber milyonlarca vatandaş dizide meydana gelen bu değişim iyi mi olacak yoksa daha mı kötü olacak diye merak ile bekleyişlerine başladı. Sosyal medya gündeminde derin yankılar oluşturmayı başaran Çukur dizisi her ne kadar mayıs ayı sonlarına doğru final yapacak olsa bile hala hız kesmeden yayın akışına farklılıkları ile devam etmeyi de ön görüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.