Cansu Dere Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Cansu Dere'nin Sevgilisi Kimdir?

Cansu Dere Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Cansu Dere'nin Sevgilisi Kimdir?

Sadakatsiz dizisindeki oyunculuğu ile ön plana çıkan ve pek çok kimse tarafından tanınan oyuncu Cansu Dere, 1980 yılında İzmir'de doğdu. İlk ve orta eğitimini İzmir'de tamamlayan Cansu Dere, Kanal D MissTurkey yarışmasında 3. oldu.

Sadakatsiz dizisindeki oyunculuğu ile ön plana çıkan ve pek çok kimse tarafından tanınan oyuncu Cansu Dere, 1980 yılında İzmir'de doğdu. İlk ve orta eğitimini İzmir'de tamamlayan Cansu Dere, Kanal D MissTurkey yarışmasında 3. oldu. Bunun ardından profesyonel bir şekilde mankenlik yapmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde okuyan Cansu Dere, eğitimini yarıda bıraktı.

Cansu Dere'nin Kariyer Hayatı

Kanal D MissTurkey yarışmasında 3. olan Cansu Dere, bunun ardından profesyonel bir şekilde mankenlik yapmaya başladı ve pek çok ünlü ismin defilesinde yer aldı. Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Bahar Korçan gibi isimlerin defilelerinde yer alan Cansu Dere, mankenlik kariyerini de hızlı bir şekilde ilerletti.

2000 yılında televizyon dünyasına girdi ve ilk sunuculuk deneyimini de bu yıldan sonra yaptı. Kanal D'de yer alan Çocuk ve Müzik programıyla sunuculuk deneyimini başlatan Cansu Dere, 2004 yılında Show TV'de yayınlanan "Türkiye'nin Yıldızları" programında sunuculuk yaptı. NTV'de yayımlanan Life Style Mode programında da sunuculuk yapan başarılı oyuncu, aynı zamanda editörlük de yapmaya başladı. Bu şekilde kendini pek çok alanda geliştiren Cansu Dere, 2005 yılında NTV'deki N Moda programın da sunuculuğunu üstlendi.

Oyunculuğa adım atması ise 2004 yılında oldu. Metro Palas dizisinde yer alan Cansu Dere, kendini oyunculuk alanında da geliştirmeye başladı ve bu alanda hızlı bir şekilde ilerledi. 2007 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile Son osmanlı Yandım Ali filminde yer alan Cansu Dere, bu filmde başarılı bir oyunculuk sergiledi. 2009 yılında ise Ezel dizisi ile adını daha da duyurdu. Şu anda ise sadakatsiz dizisinde yer alan Cansu Dere, bu dizide de başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Cansu Dere'nin Filmografisi

  • 2004 Metro Palas Nazan
  • 2005 Alacakaranlık Irmak Bozoğlu
  • 2005 Avrupa Yakası konuk oyuncu
  • 2005 Güz Yangını Ceylan
  • 2006 Sıla Sıla:
  • 2006 Kabuslar Evi: Takip Köylü Esma
  • 2006 Acı Aşk Oya
  • 2010 Altın Kızlar Ceylan
  • 2011 El Yazısı Zeynep
  • 2012 Muhteşem Yüzyıl
  • 2018 Şahsiyet
  • 2020 Sadakatsiz

Bu dizi ve filmlerde oynayan Cansu Dere, oldukça başarılı bir oyunculuk sergiledi.

cansu-dere.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.