1. HABERLER

  2. Camdaki Kız'ın Hayri'si artık belli! Nalan Hayri İçin Sedat'tan Ayrılacak! Nalan'ın hayatına kara bela gibi çökecek...
Camdaki Kız'ın Hayri'si artık belli! Nalan Hayri İçin Sedat'tan Ayrılacak! Nalan'ın hayatına kara bela gibi çökecek...

Camdaki Kız'ın Hayri'si artık belli! Nalan Hayri İçin Sedat'tan Ayrılacak! Nalan'ın hayatına kara bela gibi çökecek...

Camdaki Kız'ın Hayri'si Sonunda Belli Oldu! Camdaki Kız Dizisinde Hayri Karakterini Kim Canlandıracak? Camdaki Kız dizisinin yeni sezon çekimleri için artık nefesler tutulmuş durumda.

A+A-

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, yeni sezon çekimleri için yakında sete çıkacak. Muhteşem ve heyecan dolu bir sezon geride kalırken, yeni sezona da bir çok soru işareti ile girildi. Nalan'ın gerdek gecesi korkusu sonrası annesine sığınmaya çalışması, annesinin tüm kapıları yüzüne kapatması ve Nalan'ın çaresizce yere yığılışı ve otel koridorunda gözyaşlarına boğulan Nalan'a uzanan bir çift el... Son bölümün son sahnesine damga vuran Hayri karakteri, haftalardır seyircilerin kafasını kurcalıyor. Bu karakter için en az 10 tane isim ortaya atıldı. Ancak bu isimler arasında bir çoğu asparagas çıktı. Yeni sezon için geri sayım başlamasına rağmen seyirciler hala Hayri karakterine kimin hayat vereceğini bilmiyor. Ancak o isim artık netleşti. Bir aksilik olmaz ise Camdaki Kız'ın Hayri'si artık belli. Peki Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine kim hayat verecek? 

Dizide asıl heyecan ikinci sezon başlayacak. Bu heyecanın baş mimarı da Hayri karakteri olacak. Hal böyle olunca bu karaktere hayat verecek oyuncu da büyük önem arz ediyor. Seyircilerde yana döne Hayri karakteri için kiminle anlaşıldığını öğrenmeye çalışıyor. Aylardır süren bu meraklı bekleyiş nihayet son buldu ve Camdaki Kız'ın Hayri'si belli oldu. Bu karakter için onlarca isim ortaya atılmıştı. Ancak bir çoğu gerçeği yansıtmıyordu. Bu durum seyircinin canını daha da çok sıktı. Neyse ki Hayri için bir isimle anlaşıldı ve tüm soru işaretleri ortadan kalktı. Şayet bir aksilik olmaz ise Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonuna damga vuracak Hayri karakteri, son dönemin yükselen değeri o isim oldu...

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için Cihangir Ceyhan ile çoktan anlaşıldı. Ancak ufak tefek problemlerin yaşandığı biliniyor ve bu yüzden resmi imzalar atılmış değil. Prensipte taraflar her konuda anlaştı. Ancak ortada bir menajer problemi olduğu söyleniyor. Bu durumda çözüme kavuşturulursa Camdaki Kız dizisinin yeni sezonuna Hayri karakteri ile Cihangir Ceyhan damga vuracak. Çukur adlı efsane dizide gösterdiği performans ile adından sıkça söz ettiren Ceyhan, son olarak Alev Alev adlı dizide rol almış ve gösterdiği performans ile yediden yetmişe herkesi kendisine hayran bırakmıştır. Camdaki Kız dizisinde de kendisinden çok şey beklenmekte, kariyerinin zirvesine çıkması ön görülmektedir.

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da doğmuştur. Aslen Elazığlıdır. İstanbul'da yaklaşık 3 yıl kamera önü oyunculuk dersi almıştır. Sonrasında Adana'ya geri dönmüştür. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile yaşamıştır. Ardından internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Cihangir Ceyhan, asıl çıkışını Show TV ekranlarında yayınlanan ve geride bıraktığımız sezon final yapan Çukur dizisinde canlandırdığı Azer karakteri ile yaşamıştır. Cihangir Ceyhan, 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcudur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.