1. HABERLER

  2. Camdaki Kızda Hüzünlü Veda! Sedat Diziden Ayrılıyor Mu?
Camdaki Kızda Hüzünlü Veda! Sedat Diziden Ayrılıyor Mu?

Camdaki Kızda Hüzünlü Veda! Sedat Diziden Ayrılıyor Mu?

Gülseren Budaycıoğlu’nın kitabından esinlenerek dizi dünyasına uyarlanan Camdaki Kız dizisinde bir haber sitesinin ortaya attığı iddiaya göre ayrılık kapıda…

A+A-

Dizi dünyasına bomba gibi bir giriş yapan Camdaki Kız dizisiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Bir haber sitesinin iddiasına göre Camdaki Kız dizisiyle ilgili bir ayrılık yaşanacağı ortaya atıldı.

Sevilen karakter Sedat’ın Camdaki Kız dizisinden ayrılacağı iddia edildi.

Peki Camdaki Kız dizisinde neler yaşanıyor? Ayrılık haberi nasıl ortaya çıktı.

Burcu Bircik’in oyunculuğuyla göz kamaştıran ve dizide çok iyi bir ikili olduğu görülen Sedat karakteri diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki Sedat karakteri neden ayrılıyor?

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin uyumu Kırmızı Oda dizisinde oldukça sevilmişti. Daha sonra ise aynı ikiliyi Camdaki Kız dizisinde gördük ve yine ekranlara çok yakıştığını söylemiştik.

Sesinin güzelliğini daha önce O Ses Türkiye’de kanıtlayan Feyyaz Şerifoğlu yani Camdaki Kız dizisinin Sedat’ının ayrılık iddiaları ise tekrar müziğe yöneleceği iddialarıyla gündeme geldi.

Oyunculuk alanında başarılı bir şekilde devam eden kariyerini sonlandırarak bundan sonraki hayatına müzikten devam edeceği söylenen yakışıklı oyuncu Feyyaz Şerifoğlu ise henüz konu ile ilgili bir açıklama da bulunmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.