1. HABERLER

  2. Camdaki Kız dizisinde Yeni sezonda neler olacağı ifşa oldu! Nalan ve Sedat ayrılacak! Hayri'ye aşık olan Nalan intihar edecek... 
Camdaki Kız dizisinde Yeni sezonda neler olacağı ifşa oldu! Nalan ve Sedat ayrılacak! Hayri'ye aşık olan Nalan intihar edecek... 

Camdaki Kız dizisinde Yeni sezonda neler olacağı ifşa oldu! Nalan ve Sedat ayrılacak! Hayri'ye aşık olan Nalan intihar edecek... 

Sedat'ın şirketinde çalışan, Nalan'ın hayatına da şoförü olarak girecek Hayri ile, her şey alt üst olacak.

A+A-

Camdaki Kız dizisinin esas erkeği Hayri, ilk sezonda henüz ortaya çıkmamıştı. Kitabı okuyanlar bilir, aslında her şey ama her şey onunla ilgili. Nalan'ın hayatını alt üst eden Hayri karakterini kimin canlandıracağı sorusu ile ilk bölümden beri gündemde. Sonunda sayısız isimden sonra bir kişi ipi göğüslemiş gibi duruyor...

İstanbullu Gelin, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir ve Masumlar Apartmanı dizilerinden sonra, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarına büyük bir ilgi var.

Camdaki Kız da, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun en sevilen kitaplarından biri.

Geçtiğimiz sezon bu hikaye de bir yapıma dönüştürüldü. Kanal D ekranında büyük bir çıkış yaparak başladı ve reytingine reyting katarak devam etti.

Kırmızı Oda'daki Boncuk ve Can performanslarıyla çok konuşulan Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu, Camdaki Kız'da da bir arada rol aldı.

Ama bu sefer ortada büyük bir aşk yok, hayalkırıklığı ve dehşete düşürecek bir hayat hikayesi var.

Sedat'ın şirketinde çalışan, Nalan'ın hayatına da şoförü olarak girecek Hayri ile, her şey alt üst olacak.

Şimdiye kadar öğrendiği her şey, içine girdiği bütün kalıplar Hayri ile kırılacak. Peki Hayri'yi kim canlandıracak? Dizide sadece bir sahnede isminin geçtiğini duyduk. Yüzünü hiç görmedik.

Bazı dedikodulara göre İbrahim Çelikkol, Erkan Kolçak Köstendil ve Celil Nalçakan ile görüşülmüştü. Hatta Celil Nalçakan favori deniyordu.

Son haberlere göre ise Hayri karakterinin sahibi Cihangir Ceylan olmuş. Aslında bir süredir konuşuluyor ama kesinleşmiş gibi.

cihangir-ceylan.jpg

Daha önce Sıfır Bir, Çukur ve Alev Alev dizileriyle büyük beğeni toplayan oyuncu, gerçekten şahane bir seçim olur. Bir değişiklik olmazsa seçim bu yönde ve yeni sezonda bizi harika bir çift bekliyor. İlk bölümde Hayri karakteri olmayacak, daha sonra girecek deniyor.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler