1. HABERLER

  2. Büyük Bomba Patladı! Çağla Şıkel Çocuk Aldırdı! Evliyken Hamile KalDI, Olanlar Oldu! Meğer Çağla Şikel..
Büyük Bomba Patladı! Çağla Şıkel Çocuk Aldırdı! Evliyken Hamile KalDI, Olanlar Oldu! Meğer Çağla Şikel..

Büyük Bomba Patladı! Çağla Şıkel Çocuk Aldırdı! Evliyken Hamile KalDI, Olanlar Oldu! Meğer Çağla Şikel..

Magazin dünyası bu haberle yıkıldı. Deprem etkisi yaratan skandal kürtaj iddiasıyla yer yerinden oynadı. Ünlü manken Çağla Şıkel'in şarkıcı Emre Altuğ ile evli olduğu zamanda basketbolcu Kerem Tunçeri'den hamile kaldığı iddia edildi. İşte ayrıntılar

A+A-

Magazin dünyası bu haberle yıkıldı. Deprem etkisi yaratan skandal kürtaj iddiası taş üzerinde taş bırakmadı. Ünlü manken Çağla Şıkel'in şarkıcı Emre Altuğ ile evli olduğu sıralarda basketbolcu Kerem Tunçeri'den hamile kaldığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Kerem Tunçeri Çağla Şıkel Çocuk Aldırdı! Büyük Bomba Patladı! Evliyken Hamile Kalınca Olanlar Oldu! Meğer Çağla...
Bombanın pimi magazin yuvası Beyaz TV’de yayımlanan Söylemezsem Olmaz’da çekildi ve yer yerinden oynadı. Magazin dünyasını alt üst eden haberde bu günlerde çok ünlü bir manken olan Çağla Şıkel’in bir dönem sevgili olduğu basketbolcu sevgilisi Kerem Tunçeri’den bebek aldırdığı iddia edildi. Herkes bu habere odaklanırken fitili asıl ateşleyen ise Çağla Şıkel’in o dönem ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile evli oluşuydu. Denge magazin editörleri, kürtaj iddiasının ayrıntılarını sizler içi özetledi.

Magazin dünyasını alt üst eden iddiada ünlü manken Çağla Şıkel’in bir dönem sevgilisi olan basketçi Kerem Tunçeri’den hamile kaldığı, Tunçeri istemediği için bebeği aldırdığı denildi. Teknede buluşan çift aşklarını gizli saklı yaşadı. Aşkları gün yüzüne çıkınca ayrılmaya karar veren gözde çiftin adı seneler sonra çok büyük bir dedikoduyla çalkalandı. İddia bu kadarla da kalmadı. Farklı isimle Levent'teki özel bir hastaneye yatan Çağla Şıkel’in bu olayı en yakınlarından bile sakladığı ortaya çıktı.

Teknede görüştüğü söylenen Çağla Şıkel ve Kerem Tunçeri olayın magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Oyunculuk, sunuculuk ve mankenlik kariyerinde zirveye çıkan Çağla Şıkel'in adının karıştığı olay, ağızları bir karış açık bıraktı. Kürtaj iddialarının ardından henüz iki ünlü isimden de açıklama gelmedi. Suskunluğunu koruyan eski sevgililerin yapacağı açıklama çok büyük bir merakla bekleniyor.

Kerem Tunçeri Çağla Şıkel kürtaj olayının ardından gözler eski eş Emre Altuğ'a çevrildi. 2015'te boşanan ünlü çiftin ayrılık sebebinin Kerem Tunçeri olduğu düşünüldü. Kürtaj iddiasının ardından gelen yeni iddiada Kerem Tunçeri'nin Çağla Şıkel’le yakınlaşması Emre Altuğ cephesinde hoş karşılanmadı ve bu durumdan rahatsız olan Emre Altuğ ipleri kopardı. Öte yandan boşanmanın ardından söylentileri kesin bir dille yalanlayan çift, severek ayrıldıklarını söyleyerek kafaları karıştırmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.