1. HABERLER

  2. Bir Zamanlar Çukurova’da Dengeler Bozuluyor! Her Şey Değişiyor Aşklar Savaşa Dönüyor…
Bir Zamanlar Çukurova’da Dengeler Bozuluyor! Her Şey Değişiyor Aşklar Savaşa Dönüyor…

Bir Zamanlar Çukurova’da Dengeler Bozuluyor! Her Şey Değişiyor Aşklar Savaşa Dönüyor…

Bir Zamanlar Çukurova 3. Sezonunda ATV ekranlarındaki yerini korumaya devam ediyor. Her hafta perşembe günü akşam saatlerinde ATV ekranlarında yerini alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi seyircisi ile buluşuyor.

A+A-

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sınırsız yaşanan aşklar, umudun inat üzerine yaşadığı Çukurova’da zorlu aşklar ile yola çıkılarak oldukça kaliteli ve zengin oyuncu kadrosu ile hayat hikayelerini anlatmaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova büyük bir hayran kitlesine sahip olması ile her hafta perşembe günü reytingleri alt üst etmeyi başarıyor. 78. Bölümü ile perşembe günü ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova heyecan ile seyircileri tarafından bekleniyor.

Kaderin Hikayesi Çukurova’da Hız Kesmeden Devam Ediyor

Aşkın sonsuz yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova’da kader kartları baştan yazılıyor. Demir ve Müjgan artık boşanmayı kabul etti. Züleyha ve Yılmaz Adnan ile birlikte yeni evlerine yerleştiler. Fakat Kader’in bu aşk üzerindeki hikayesi hala sona ermemiştir. Mahkemeye beraber giden Demir ve Züleyha’nın ardından, Kerem Ali’nin hastaneye götürüldüğü haberini alıp fırtına gibi yola çıkan Yılmaz yaptığı hızdan ötürü otomobili ile uçurumdan uçtu.

Züleyha’nın gözleri önünde olan kazanın ardından Züleyha gözyaşları içerisinde bağırarak yardım çığlıkları atar. Demir, ağır yaralı olan Yılmaz’ı bulunduğu yerden çıkarmak için elinden geleni yapar. Son bir gayret ile Yılmaz’ı kucağına alarak uzaklaştıkları an itibari ile otomobil birdenbire havaya uçar.

Demir ve Yılmaz Birbirlerinden Helallik İstiyor

Demir ve Züleyha Yılmaz’ı apar topar hastaneye yetiştirilir. Ağır yaralı halde hastaneye yetiştirilen Yılmaz ameliyata alınırken bu olay Çukurova tarafından duyulur. Fakat Fikret ve Müjgan’a hiç kimse ulaşamaz. Bu durum Behice’yi dahi telaşlandırmaz. Fekeli ve Züleyha Demir’e nasıl teşekkür edeceklerini bilemezken ameliyat sonrası, Yılmaz gözlerini açar. Olanları az çok hatırlayan Yılmaz can düşmanına artık bir can borçludur. İki düşman hastane odasında hem birbirlerine haklarını helal edecek hem de her ikisi de artık dost olacaklardır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.