1. HABERLER

  2. ATV’de Yer Alan Dizide Büyük Gelişme! Kuruluş Osman’a Öyle Bir İsim Dahil Oldu Ki…
ATV’de Yer Alan Dizide Büyük Gelişme! Kuruluş Osman’a Öyle Bir İsim Dahil Oldu Ki…

ATV’de Yer Alan Dizide Büyük Gelişme! Kuruluş Osman’a Öyle Bir İsim Dahil Oldu Ki…

Önemli sahneleri ile televizyonlarda yer alan ve her hafta ATV ekranlarında seyircileri ile buluşan dizide önemli bir gelişme meydana geldi. Kuruluş Osman’a öyle bir isim dahil oldu ki oyuncu kadrosu daha da güçlendi. Yeni yayınlanan fragmanda Kara Şaman

A+A-

ATV kanalının önemli yapımlarından birisi olan Kuruluş Osman, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. 48. Bölümü ile ekranlara gelecek olan dizinin ikinci tanıtımı yayınlandı. Papanın ajanları ise Melik Kara Şaman Togay karakterini Osman Bey’in başına salıyorlar. Yayınlanacak olan yeni bölümde, Kayı Obası’nın haini belli olacak. Osman Bey ise bu esnada Bayhoca’yı kaybetmenin acısını çekiyor.

Kuruluş Osman Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Kuruluş Osman son bölümünde Çömlekçi İdris obadaki hainlerini adını daha veremeden öldürülmüştü. Bunun üzerinde Osman Bey hainin ortaya çıkartılması için adım atmıştı. Nikola’nın Konstantinopolis’e gittiğini öğrenmiş ve onu yakalamak için plan hazırlamıştı. Bu sırada savaş hazırlığı içerisine giren Osman Bey, Nikola’yı asla kaçırmamayı düşünmektedir. Papa’nın adamları ise Osman Bey’in Nikola’dan haberi olduğunu öğrenir. Nikola ise Osman Bey’i tuzağa çekmek için hazırlığa geçmiştir.

Bala Hatun ve Malhun Hatun Arasındaki Gerginlik

ATV’de yer alan dizide karakterlerin her hafta arasında yaşanan olaylar da sosyal medyada gündem oluyor. Targun öldükten sonra Kumanların önderi olarak Göktuğ olmuştu. Nikola’nın güvenini kazanmak istemiş ve emanetleri ona teslim etmişti. Dündar Bey ise Çömlekçi İdris’in aradan çekilmesinden dolayı tamamen güvende olduğuna inanmıştır. Aynı tarafta olacağı yeni bir isim arayışı içerisine girmiştir. Malhun Hatun ise obası için yeni bir yaşam alanı arayışına girmiş, Osman Bey Malhun Hatun’a ilgi duymuştur. Bala Hatun ise bu ilgiden oldukça rahatsızdır.

Selcan Hatun Obadan Ayrıldı

Selcan Hatun obadakilerden ayrıldı ve herkese veda etti. Osman Bey ona obasını uç alana getirmesini buyurdu. Kayı Obası ise Selcan Hatun’un gidişine oldukça fazla üzüldü. Gonca Hatun, Aygül Hatun ve Bala Hatun gözyaşları ile veda etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.