1. HABERLER

  2. Aşk Mantık İntikam Oyuncusu Esrası Burcu Özberk Paylaştı, Sosyal Medya Adeta Yıkıldı! Takipçiler Ağzı Açık kaldı!
Aşk Mantık İntikam Oyuncusu Esrası Burcu Özberk Paylaştı, Sosyal Medya Adeta Yıkıldı! Takipçiler Ağzı Açık kaldı!

Aşk Mantık İntikam Oyuncusu Esrası Burcu Özberk Paylaştı, Sosyal Medya Adeta Yıkıldı! Takipçiler Ağzı Açık kaldı!

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakteriyle tüm dikkati üzerine çeken Burcu Özberk sosyal ağ paylaşımıyla ortalığı ayağa kaldırdı. Ünlü oyuncu öyle bir poz verdi ki, bakan dönüp bir daha baktı. Burcu sen ne yaptın…

A+A-

Aşk Mantık İntikam dizisinin güzel oyuncusu Burcu Özberk magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Kızımız hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle düşmanlarını çatlatmayı başarıyor. Burcu sosyal medya paylaşımlarıyla adeta takipçilerini mest ediyor.

Anlayacağınız Burcu Özberk hem güzel hem de başarılı. Burcu Özberk Instagram’ında öyle bir seri paylaştı ki, sosyal medya ayağa kalktı. Burcu bu ne güzellik. Buralar hep alev aldı..

31 yaşında olan Burcu Özberk, ilk televizyon macerasını Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yaşadı. Daha sonra birçok projede yer alarak bugünlere geldi. Şimdilerde ise Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakteriyle adından söz ettiriyor.

Özberk canlandırdığı karakter ile  hayran sayısını günbegün arttırıyor. Öte yandan ünlü oyuncu Instagram paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Burcu paylaşıyor, hayranlar deli oluyor. Kızımız bu paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Bu pozlar çok konuşulur.

askkkkk.jpgaskkkkkkkk.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.