1. HABERLER

  2. Aşk Mantık İntikam Esra'sı Yine Zirveden İnmedi! Öyle Bir Şey Yaptı Ki Milyonları adeta Tir Tir Titretti!
Aşk Mantık İntikam Esra'sı Yine Zirveden İnmedi! Öyle Bir Şey Yaptı Ki Milyonları adeta Tir Tir Titretti!

Aşk Mantık İntikam Esra'sı Yine Zirveden İnmedi! Öyle Bir Şey Yaptı Ki Milyonları adeta Tir Tir Titretti!

Aşk Mantık İntikam dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Burcu Özberk dur durak bilmiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini mest eden Burcu Özberk, milyonları kendisine hayran bırakıyor. Bu sefer öyle bir poz veriyor ki "Yine yangınlar yine

A+A-

Aşk Mantık İntikam dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Burcu Özberk dur durak bilmiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini mest eden Burcu Özberk, milyonları kendisine hayran bırakıyor. Bu sefer öyle bir poz veriyor ki "Yine yangınlar yine Burcu" dedirtiyor.

İşte olay olan o fotoğraf…

Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı Esra rolüyle bu yaza damgasını vuran güzel oyuncu Burcu Özberk, herkesi kendisine hayran bıraktı. Yayınlandığı ilk günden beri seyircinin radarına takılan Burcu Özberk'in sosyal ağ paylaşımları olay oldu. Bir göreni dönüp bir daha baktıran güzel oyuncu, hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle mest etti. Son paylaşımıyla yangınlara davetiye çıkaran Burcu Özberk sosyal ağları ayağa kaldırdı. Hayranlar bu paylaşım sonrası fena terledi.

31 yaşındaki güzel oyuncu Burcu Özberk, Güneşin Kızları’nda sergilediği oyunculuğun ardından akıllarda yer etti. Birçok projede yer alarak adını duyuran güzel oyuncu, bu günlerde Aşk Mantık İntikam dizisiyle dikkat çekiyor. Oyunculuğun beraberinde kusursuz fiziğiyle de milyonları kendisine hayran bırakan Burcu Özberk, zirveye adını yazdırdı.

Dünyanın dörtbir tarafındaki televizyon ve dijital platformlarda yayımlanan içeriklerin sosyal ağdaki etkisini ölçen kuruluş The Wit Social List, Burcu Özberk'in gözdesi Aşk Mantık İntikam'ı zirveye koydu. Yayına girdiği ay listeye 3. Sırada yer alan dizi, şimdiyse zirveyi kimseye bırakmıyor.

1. Sıradan rakiplerini selamlayan Aşk Mantık İntikam dizisi romantik komedi dizilerinin kraliçesi olarak gösterilen Burcu Özberk'in popülaritesini de artırıyor. Instagram'da 7.7 000 000 takipçi sayısına ulaşan güzel oyuncu son paylaşımıyla mest ediyor.

Yaz sezonunun bombası olan Aşk Mantık İntikam'da partneri İlhan Şen ile güzel bir uyum sergileyen Burcu Özberk dudakları uçuklattı. Sosyal medyayı aktif kullanan Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk yapmış olduğu paylaşıma, "Şey mi dostum? Yine yangınlar yine ben" yazarak takipçilerini ateşe atıyor.

12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.