1. HABERLER

  2. Arka Sokaklar'dan izleyicilerini üzecek haber geldi! Rıza babayı, Hüsnü'yü, Çoban ailesini ve Ali'yi ve 7 diğer oyuncuyu unutun! Arka Sokaklar'ın eski oyuncular artık olmayacak...
Arka Sokaklar'dan izleyicilerini üzecek haber geldi! Rıza babayı, Hüsnü'yü, Çoban ailesini ve Ali'yi ve 7 diğer oyuncuyu unutun! Arka Sokaklar'ın eski oyuncular artık olmayacak...

Arka Sokaklar'dan izleyicilerini üzecek haber geldi! Rıza babayı, Hüsnü'yü, Çoban ailesini ve Ali'yi ve 7 diğer oyuncuyu unutun! Arka Sokaklar'ın eski oyuncular artık olmayacak...

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak' sorusu 15 yıllık dizinin hayranlarının en merak ettiği soru iken medya kulislerinde dizinin hayranlarını daha çok meraklandıracak bir söylenti yayıldı. Kulislere göre diziye 'yakışıklı bir polis' dahil oluyor.

A+A-

KANALD Arka Sokaklar ekranların en uzun soluklu dizisi olarak yeni sezona da gümbür gümbür hazırlanıyor. Sezon finaline giren ve adeta 'yaprak dökümü' gibi kemik kadrodaki oyuncuların tek tek diziden ayrılması dizi camiasında 'Arka Sokaklar bitiyor mu' söylentilerine sebep olsa da Arka Sokaklar yeni sezonda yeni oyuncularıyla adeta bomba gibi dönüş yapacağının sinyalini veriyor. Yapımcıların 'yeni oyuncu' avına çıktığı söylentileri televizyon gündeminde konuşulan son söylentilerden sadece biri... Son olarak diziye genç kızları kendine hayran bırakan bir 'yakışıklı' oyuncunun polis olarak katılacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Hüsnü Çoban karakterine can veren Özgür Ozan'ın Netflix'te başka bir projeye imza atmasıyla ayrılma kararı aldığı Arka Sokaklar dizisinde, dizinin ana kadrosunda olan Ozan'ın yerini dolduracak bir oyuncuyla anlaşıldığı duyurulmuştu. 

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar her sezona damga vuran bölümleri ile ekranların fenomen dizisi haline geldi. Dizinin sosyal medyada fenomenleşen karakterlerinden Hüsnü Çoban komiser karakterinin dizideki çocukları ile beraber sezon finalinde diziden tamamen ayrılmasıyla dizide büyük bir boşluk oldu. Bu boşluğu doldurmanın yolunu arayan yapımcılar, Hüsnü komiser yerine çok konuşulacak bir isimi incelemeye aldı.

Bu oyuncunun ise oyuncu Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci olduğu iddia edilmişti. 

İsmail Demirci'den sonra diziye bir bomba transfer daha

Bu bomba transferin ardından diziye genç ve yakışıklı bir oyuncu dahil edileceği konuşuluyor.

Özgür Ozan'ın diziden ayrılma kararının ardından, dizide canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin çocuklarını canlandıran Yüsra Geyik ve Onur Bay'ın da diziden ayrılması, fenomen dizinin hayranlarında hayal kırıklığı yaratmıştı. Diziye dahil edileceği konuşulan 'yakışıklı polis' ile diziden eksilen genç kadronun yerini dolduracak taze kanın bulunduğu konuşuluyor. İşte o oyuncu...

Kanal D ve yapımcılar dizinin gelecek sezon reytinglerini de düşünerek oyuncu kadrosuna flaş bir transfer için hazırlıkarını sürdürüyordu. Sonunda ise genç ve yakışıklı isim Oğuz Peçe ile anlaşıldı.

Arka Sokaklar'a çok yakışıklı bir polis geliyor!

Efsane dizinin kadrosunda yaşanan yaprak dökümü sonrası iddiaların ardı arkası kesilmedi. Hatta Hüsnü Çoban karakterini oynayan Özgür Çoban ve Şevket Çoruh'un bile diziden ayrılacağı söyleniyordu.

Oğuz Peçe Kimdir?

Oğuz Peçe, 22 Nisan 1991 İstanbul doğumludur. Çocukluktan beri oyunculuk hayali kuran Peçe, bu alanda eğitimler almıştır. İlk olarak Çılgın Dersane adlı sinema filminde rol almıştır. 

Büyük ilgi gören ve 3 seriden oluşan bu filmde rol alan Oğuz Peçe, daha sonra aynı filmin dizi versiyonu olan Çılgın Dersane Üniversitede adlı dizide rol almış ve özellikle genç kızları kendisine hayran bırakmıştır.

Oğuz Peçe bu dizide Jobs Ahmet isimli karaktere hayat vermiş ve uzun süre adından söz ettirmiştir. Diziye polis olarak katılacak olan genç oyuncu Oğuz Peçe ise dizinin takipçilerinin radarına girdi.

Genç kızların sevgilisi olan Peçe'nin katılımı artık genç kızlar da Arka Sokaklar için ekrana başına kitlenecek.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 15. sezonu tamamlamak üzere olan Arka Sokaklar dizisinde şimdiye kadar 594 bölüm yayınlandı.

Diziyi izleyenleri en çok meraklandıran ve gerilim yaşatan detaylar ise dönem dönem önemli karakterlerin ölüm ihtimalleri oldu. Oldukça yüksek aksiyonlu bir dizi olan Arka Sokaklar dizisi Türk televizyon dizileri tarihinin en sevilen dizilerinden biri olarak biliniyor.

Diziye gösterilen ilgi reytinglere de yansıyor.

oguz-pece.jpg

Arka Sokaklar Sezon finalinde neler oldu?

Cemal, Ezgi ve Arda trafik ekipleriyle beraber görev başındayken, Kazım, kontrole girmek istemez ve bir polise çarparak kaçar, sonrasında ise ekip tarafından yakalanan Kazım adliyeye sevk edilir. Adliyeden kaçmak için plan yapan Kazım, olay çıkarır ve insanları rehin alır.  

Boşanmaktan vazgeçen Ali ve Pınar o esnada davalarını geri çekmek için adliyeye gelmiştir ve Rıza Baba’da adliyededir.Ali ve Pınar’ın davasının düştüğünü öğrenince tepkisini koyar.Ancak bu sırada adliye binasında hareketlilik yalanmaya başlamıştır.

Silah seslerini işiten Rıza Baba ve Ali irkilirler. Ali ve Rıza Baba adliyede kalırken, Pınar dışarı çıkarılır. 

Tekin, aldığı yurt dışı bazlı proje teklifinin heyecanını yaşarken, Zeliha’ya teklif gelmesiyle ailede çifte mutluluk yaşanır. Zeliha babasını ve kardeşlerini geride bırakmak istemese de ayağına gelen bu fırsatı kaçırmak istemez. Zeliha ve Tekin Hüsnü’nün de rızasını alarak Almanya yolcusu olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum