1. HABERLER

  2. Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban ailesinde yaprak dökümü yaşandı! Ama 16. sezonunda eski oyuncular geri dönüyor...
Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban ailesinde yaprak dökümü yaşandı! Ama 16. sezonunda eski oyuncular geri dönüyor...

Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban ailesinde yaprak dökümü yaşandı! Ama 16. sezonunda eski oyuncular geri dönüyor...

Kanal D ekranında 16. sezonu yakında başlayacak olan Arka Sokaklar dizi ekibi yeni dönem için yine büyük bir emek ortaya koyacak. İlk 15 sezonluk müthiş başarıdan sonra yeni dönemde de dizi milyonları etkilemeye devam edecek.

A+A-

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide birden büyük bir boşluk oluştu. Özellikle Hüsnü Çoban cephesinde yaşanan bu büyük boşluk nedeniyle yeni sezonda karakterin nasıl şekilleneceğini şimdiden hayranlar merakla bekliyor.

Dizinin en renkli karakteri olan Hüsnü Çoban’ın ailesi dağıldı… 2019 yılında hikayeden ayrılan Metin’den sonra Haziran ayında Zeliha ve Tekin karakterleri de gitti. Furkan Göksel, Yüsra Geyik ve Onur Bay dizi ile büyük bir şöhrete kavuştu.

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ın çocuklarının olmaması demek, hikayenin eğlence yönünün de azalması anlamına geliyor… Ancak dizinin yapım ekibi iyi bir atak yaparak Furkan Göksel’i ikna etmeyi başardı.

Belki yeni sezonda Zeliha ve Tekin karakterleri olmayacak ama, Almanya’dan dönecek olan Metin karakteri onların boşluğunu doldurmaya çalışacak. Ayrıca Metin’in evlenmesi ve bebek sahibi olması da Hüsnü Çoban’ın dedelik hallerini ekrana yansıtacak.

Arka Sokaklar dizisinde Alp Korkmaz ile Merve Oflaz da ayrılan diğer isimler oldu. 4 önemli oyuncu hikayeye veda erken, Furkan Göksel’in geri dönüşü önemli bir gelişmeydi. Ayrıca diziye yeni bir polis karakteri için Oğuz Peçe de katıldı. Peçe geçen sezon Zalim İstanbul dizisinde rol almış ve başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

arka-sokaklar-metin.jpg

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, 13 sezon hikayede yer alan Metin karakterinin diziye nasıl döneceğini şöyle ifade etti:

“Metin, Almanya’dan Hüsnü evine tekrar dönecek. Bu sefer çocuklu. Yine baba evine sığınacak yani. Bir yandan Hüsnü “Çocukları büyüttüm rahatladım” derken, eskiye dönecek. Öte yandan, torun sevgisiyle heyecanlanacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum