1. HABERLER

  2. Arka Sokaklar dizisinde yayınlanan aşı sahnesine tepki yağdı: Dizinin yayından kaldırılması için binlerce tweet yayınlandı
Arka Sokaklar dizisinde yayınlanan aşı sahnesine tepki yağdı: Dizinin yayından kaldırılması için binlerce tweet yayınlandı

Arka Sokaklar dizisinde yayınlanan aşı sahnesine tepki yağdı: Dizinin yayından kaldırılması için binlerce tweet yayınlandı

Arka Sokaklar'ın son bölümünde yayımlanan aşı sahnesi sosyal ağlarda bir hayli tepki çekti. Söz konusu sahnede "Aşı olmayanlarla tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz" sözlerinin yayınlanmasının ardından tepkileri tamamen üzerine çekti.

A+A-

Arka Sokaklar'ın son bölümünde yayımlanan aşı sahnesi sosyal ağlarda bir hayli tepki çekti. Söz konusu sahnede "Aşı olmayanlarla tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz" sözlerinin yayınlanmasının ardından dizi ve dizinin yayınlandığı kanal, Twitter gündeminde ilk sıralara oturdu.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden bir tanesi olan Arka Sokaklar'ın 596. Bölümünde koronavirüse karşı aşılama mesajı verilmek istendi. Ancak yayımlanan sahne kısa bir süre içinde büyük tepki topladı.

AŞI SAHNESİ KIZDIRDI

Dizideki Rıza Baba karakterinin, "Bu acılar bitsin istiyorsak yapılacak şey belli. Milyarlarca insanının yapmış olduğu gibi gidip aşımızı olacağız. Olmayanlarla da tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz." sözleri sosyal ağları ayağa kaldırdı.

Dizinin yayından kaldırılması için kısa bir süre içinde binlerce tweet atılırken bazı kullanıcılar da dizinin halkı kin ve düşmanlığa ittiğini savundu. Dizinin yayınlandığı kanal olan Kanal D ise Twitter Türkiye gündeminde ilk sıraya oturdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.