1. HABERLER

  2. Aras Bulut İynemli Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisi Kimdir?
Aras Bulut İynemli Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisi Kimdir?

Aras Bulut İynemli Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisi Kimdir?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İzmir'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümünü bitiren Aras Bulut, ilk olarak Arka Sokaklar dizisinde yer aldı.

A+A-

Son zamanlarda özellikle oyunculuğu ile ön plana çıkan ve başarılı bir oyunculuk sergileyen Aras Bulut, 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Genç yaşına rağmen oldukça başarılı bir kariyer hayatına sahip olan Aras Bulut'un abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. EPK çok yeteneğe sahip bir ailede yetişen Aras Bulut da son zamanlarda başarılı oyunculuğu ile ön plana çıkmıştır.

Aras Bulut Hayatı

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İzmir'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümünü bitiren Aras Bulut, ilk olarak Arka Sokaklar dizisinde yer aldı. Bunun peşi sıra Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi ile oyunculuk anlamında yükselişe geçti. Oyunculuğa başladıktan sonra okulunu donduran ve çok başarılı projede yer alan Aras Bulut, 2015 yılında Maral dizisinde Hazal Kaya ile başrolde oynadı.

2015-2016 yılında ise Aras Bulut, İçerde dizisinde yer aldı. Oyunculuk kariyerini ilerletmekte olan Aras Bulut, şimdilerde Çukur dizisinde yer alıyor. Özellikle Çukur dizide oldukça başarılı olan ve izleyenlerin olumlu yorumlarına sahip olan başarılı oyuncu, koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. 1.80 cm boyunda olan başarılı oyuncu, başak burcudur ve 70 kilodur.

Aras Bulut'un Rol Aldığı Diziler

Aras Bulut, pek çok dizide yer aldı. Özellikle oyunculuk kariyerine başladıktan sonra bu alanda kendini ilerletti ve yeteneklerini pek çok dizide sergiledi. Şimdilerde Çukur dizisinde yer alan ve buradaki oyunculuğu ile göz dolduran oyuncunun oynadığı diziler ise şu şekildedir:

  • Çukur- 2017-2018
  • İçerde (Umut, Mert)- 2016-2017
  • Maral: En Güzel Hikayem (Sarp Altan)-2015
  • Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Beyazıd)-2013-2014
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Mete Akarsu)-2010-2013
  • Arka Sokaklar (Şerefe)-2009

Bu dizilerde başarılı bir oyunculuk sergileyen Aras Bulut, oldukça sevilen bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Bazı ödüllere de sahip olan ve kendisini daha geliştiren başarılı oyuncu, özellikle Çukur dizisi ile oyunculuğundan söz ettirmiştir. Ayrıca yukarıdaki diziler dışında bazı filmlerde de rol almıştır. Bu filmlerden bir tanesi Pek Yakında filmidir. Bunun yanı sıra Mahmut ile Meryem ve Tamam mıyız? filmlerinde de rol almıştır.

aras-bulut-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.