1. HABERLER

  2. Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel yine yaptı yapacağını! Havva Öztel'in paylaştığı fotoğraf sonrası"sütyen tartışması" başladı...
Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel yine yaptı yapacağını! Havva Öztel'in paylaştığı fotoğraf sonrası"sütyen tartışması" başladı...

Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel yine yaptı yapacağını! Havva Öztel'in paylaştığı fotoğraf sonrası"sütyen tartışması" başladı...

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Daha önce "Ben kimsenin kadını olmadım" sözleriyle gündemde kalan Öztel, bu sefer de sütyen tercihi nedeniyle tartışma yarattı.

A+A-

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle sık sık konuşulan şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, bu kez de tabela altında verdiği poz nedeniyle konuşuldu. Öztel'in fotoğrafına "Bari sütyen giyseydin", "Sütyen seçimin yanlış" gibi yorumlar geldi.

OF TABELASI ALTINDA POZ VERDİ

Zaman zaman kızlarını zaman zaman bikinili hallerini zaman zaman da gezdiği yerleri paylaşan Havva Öztel şu sıralar Karadeniz gezisi yapıyor.

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son olarak Of tabelası altından pozunu paylaşıp " Of'luyum demiş miydim? Of'lu Tellioğlu, hemi de oğlak" yorumunda bulundu.

FOTOĞRAFA YORUM YAĞDI

Öztel'in göbek üstü tercihinin yanında göğüs uçlarının belli olması da hayranlarının dikkatini çekti. Havva Öztel'in paylaşımına "Of ki Of!" yorumlarının yanında "Bari sütyen giyseydin", "Sütyen seçimin yanlış" gibi yorumlar da geldi.

havva-oztel.jpghavva-oztel-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.