1. HABERLER

  2. Ah be Züleyha ne yaptın sen! Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı öyle fotoğrafları paylaştıki gündeme bomba gibi düştü...
Ah be Züleyha ne yaptın sen! Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı öyle fotoğrafları paylaştıki gündeme bomba gibi düştü...

Ah be Züleyha ne yaptın sen! Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı öyle fotoğrafları paylaştıki gündeme bomba gibi düştü...

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova'da canlandırdığı Züleyha karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek paylaştı yer yerinden oynadı!

A+A-

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, başarılı oyunculuk performansıyla milyonların kalbine taht kurdu. Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de ilgi odağı olan Altınbilek, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla bir kez daha kendine hayran bıraktı. Mavi derin sırt dekolteli elbisesi objektif karşısına geçen oyuncuya 'Mankenlere taş çıkartır', 'Daha güzeli yok!' yorumları yapıldı. İşte Hilal Altınbilek'in sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...

Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova'da canlandırdığı Züleyha karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu..

Başarılı oyunculuk performansı ile takdir toplayan Altınbilek, dillere destan güzelliğiyle ise sık sık adından söz ettirdi..

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla bir kez daha kendine hayran bıraktı..

Altınbilek, mavi derin sırt dekolteli elbisesi ile verdiği pozları art arda Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alarak Instagram'a damga vurdu..

Ünlü oyuncunun takipçileri, 'Mankenlere taş çıkartır', 'Daha güzeli yok!', 'Bayıldım' gibi yorumlarda bulundu..

İşte Hilal Altınbilek'in sosyal medyayı sallayan o pozları....

Düzgün fiziği ile takipçilerinin beğenisini toplayan Altınbilek'in boyu ve kilosu da bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edildi..

hilal-altinbilek.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.