1. HABERLER

  2. Acun Ilıcalı'dan Şok Eden Açıklama! Aday Olsam Seçilirim..!
Acun Ilıcalı'dan Şok Eden Açıklama! Aday Olsam Seçilirim..!

Acun Ilıcalı'dan Şok Eden Açıklama! Aday Olsam Seçilirim..!

Acun Ilıcalı herkesi hayrete düşüren o açıklamada bulundu. Ünlü televizyoncu yaptığı açıklamalarla şok etkisi yarattı. Babası ile yaşadığı bir anı anlatan Ilıcalı, o gün söylediği benim hayat çizgimmiş, sonradan bunu kavradım dedi.

A+A-

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı hem özel hayatı hem de yaptıkları projelerle büyük bir merak konusu oldu. Lerzan Mutlu ile Erol Köse tarafından sunulan Uçankuş Pişti'de programa samimi açıklamalarda bulundu ve yaşadığı bir anıyı paylaştı. Acun Ilıcalı'nın açıklamalarında önemli noktalar ve konuya ilişkin son dakika haberleri…

Acun Ilıcalı'nın açıklamaları bomba etkisi yarattı. Babam benimle hep övünürdü. Acun farklı, bir şey olacak ama ne olacak bilemiyorum şeklinde konuşurdu. Babamın önemli bir lafı da vardır ve hiçbir zaman unutmam. Çok fazla televizyon seyreden birisi değildi ve babama çok güzel bir film var seyret dediğimde döndü bana “filmi sen çevir Acun, bırak filmi” dedi ve o gün söylediği şeyin benim hayat çizgim olduğunu sonradan anladım ve garip bir durum yaşandı dedi.

Mesut Özil Transferinde Acun Ilıcalı Etkisi

Transfer süreci ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı Başkan Ali Koç Beni onure etti. Unutmayalım bana göre bu transferin olmasının sebebi Başkan Ali Koç’dur dedi. Kulüpte kararları başkan alır. Ne karar alınırsa alınsın karar Ali Koç tarafından verilmedikten sonra hepimiz toplansak Mesut Özil'in alınması sağlanamazdı. Bazen şartlar oluşur, ancak gereken yapılmaz. Her şey tek tek yoluna giriyor dedi. Benim de bu tarz olaylar çok başıma geldi. TV8'i almam da şartların oluşması durumuydu ve kariyerim için de aynı şeyler geçerli dedi.

Aday Olsam Seçilirim!

Uzun bir süredir Dominik ile bağ kuran Acun Ilıcalı Dominik'te yerlilerin kendisine “papa” dediğinden bahsetti. Papa'nın baba anlamı taşıdığını söyledi ve adaylığımı koysam seçilirim dedi. Eski çekim yapılan yerde köyün yarısı bizim ekipte yer alıyordu. Orada tatsız bir olay da başımıza geldi. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımız hayata veda etti. O olaydan sonra orada kalmak istemedim. Güneye doğru gittik Dominik’deki yeni yerimiz biraz daha sosyete ve lüks dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.