1. HABERLER

  2. Müjde ev kadını, işsiz, öğrenci, yaşlı herkese 3000 TL ödeme yapılacak...
Müjde ev kadını, işsiz, öğrenci, yaşlı herkese 3000 TL ödeme yapılacak...

Müjde ev kadını, işsiz, öğrenci, yaşlı herkese 3000 TL ödeme yapılacak...

Ev hanımlarına ve korona salgınından kaynaklı evden çalışmak mecburiyetinde olan bayanlara iş olanağı veren İŞKUR'un evde paketleme işine talepler artmaya başladı. Peki, 2021 İŞKUR evde paketleme işi müracaat nasıl yapılır?

A+A-

İŞKUR ev hanımlarına evde paketleme işi müracaat formu 2021! Ev hanımlarına ve korona salgınından kaynaklı evden çalışmak mecburiyetinde olan bayanlara iş olanağı veren İŞKUR'un evde paketleme işine talepler artmaya başladı. Peki, 2021 İŞKUR evde paketleme işi müracaat nasıl yapılır? Ev hanımlarına destek olmak suretiyle İŞKUR evde paketleme işinde; nikah şekeri, sabun, tel toka, kulak çubuğu paketleme ve poşet katlama gibi işler bulunmakta. Bu projede yer alan kadınların ev ekonomisinin yanı sıra ülke ekonomisine olumlu katkı yapmaları beklenmekte.

Ev hanımlarına parasal destek sağlamak ve bunun beraberinde hem ev ekonomisi hem de ülke ekonomisi adına İŞKUR'un evde paketleme işine ev hanımları büyük bir ilgi gösteriyor. Sadece ev hanımlarına değil aynı vakitte salgından kaynaklı evden çalışmak halinde kalan bayanlara da parasal destek gerçekleştirmeyi hedefleyen İŞKUR'un evde paketleme işi müracaat formu nasıl doldurulur alanı merakla araştırılıyor. İŞKUR evde paketleme işi projesi kapsamında ev hanımlarına genellikle; cetvel seti hazırlama, sabun, tel toka, takı tasarım, tırnak kutulama, gömlek yakası dikme, peçete halkası gibi işler yaptırılır.

İŞKUR'un desteği ile oluşturulan evde paketleme işi amacıyla başvurular vakit vakit İŞKUR'a bağlı olan kurumlar doğrultusundan başlatılmaktadır. Ev hanımlarının çalışma hayatına katılabilmesi amacıyla İŞKUR'a bağlı olan firmaların evde paketleme işi ilanlarını vakit vakit denetim etmeleri gerekmektedir. İŞKUR evde paketleme işi projesi kapsamında ev hanımlarına genellikle; cetvel seti hazırlama, sabun, tel toka, takı tasarım, tırnak kutulama, gömlek yakası dikme, peçete halkası gibi işler yaptırılır. El çabukluğu gerektiren bu işlerde günlük ortalama 4 saat çalışılarak ev hanımları ayda en az 1300 TL üzerine para kazanabilir.

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİ BAŞVURU

İŞKUR evde paketleme işi için başvurular bu kuruma bağlı olan firmalar tarafından aralıklarla verilmektedir. Evde paketleme işinde çalışmak isteyen kadınlar, ikamet adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıttan hemen önce ise İŞKUR evde iş paketleme başvuru formunu doldurmaları zorunludur.

İŞKUR evde paketleme işi başvuru formu doldurulduktan sonra da ev hanımlarının eğitim sertifika belgeleri meslek danışmanları tarafından kayıt edilecektir. Kayıt sonrasında da İŞKUR evde paketleme işine başvuruda bulunan ev hanımlarından cep telefonu numarası ile birlikte iletişim bilgileri istenerek bu belgeler sisteme kayıt edilecektir.

Sisteme kayıtları yapılan ev hanımları uygun evde paketleme işi geldiği zaman cep telefonlarına İŞKUR tarafından SMS mesajı gönderilecektir. Gelen SMS ile birlikte işi kabul eden ev hanımları, para kazanmaya başlayacaklardır.

İŞKUR'dan Evlerinize Nasıl İş Alabilirsiniz?

İŞKUR üzerinden firmalardan evinize iş alabilirsiniz! Firmalar kesinlikle İŞKUR sayfasına "evlere iş verilir" diyemez. Bu onlar için SGK prim ödememe anlamına geldiği için oldukça sakıncalı bir durumdur. Ancak, siz doğru firmaya erişimi bahsettiğimiz şekilde sağlar iseniz emin olun ki evinize bir çok iş imkanını sağlarsınız bu iş imkanları neler derseniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.