1. HABERLER

  2. Milyonlarca Kişiye Müjde ev Hanımı, işsiz, öğrenci, Genç yaşlı herkese 3.000 TL Kazanma İmkanı Geldi...
Milyonlarca Kişiye Müjde ev Hanımı, işsiz, öğrenci, Genç yaşlı herkese 3.000 TL Kazanma İmkanı Geldi...

Milyonlarca Kişiye Müjde ev Hanımı, işsiz, öğrenci, Genç yaşlı herkese 3.000 TL Kazanma İmkanı Geldi...

Ev Hanımlarına ve korona virüs salgınından kaynaklı evden çalışmak zorunda olan hanımlara iş imkanı veren İŞKUR'un evde ambalajlama işine talepler artmaya başladı. Peki, 2021 İŞKUR evde ambalajlama işi başvuru nasıl yapılır?

A+A-

Ev hanımlarına ve korona salgınından kaynaklı evden çalışmak zorunda olan hanımlara iş imkanı veren İŞKUR'un evde ambalajlama işine talepler artmaya başladı. Peki, 2021 İŞKUR evde ambalajlama işi başvuru nasıl yapılır?

İŞKUR ev hanımlarına evde ambalajlama işi başvuru formu 2021

Ev hanımlarına ve korona salgınından kaynaklı evden çalışmak zorunda olan hanımlara iş imkanı veren İŞKUR'un evde ambalajlama işine talepler artmaya başladı. Peki, 2021 İŞKUR evde ambalajlama işi başvuru nasıl yapılır?

Ev hanımlarına destek olmak sureti ile İŞKUR evde ambalajlama işinde; nikah şekeri, sabun, tel toka, kulak çubuğu ambalajlama ve poşet katlama gibi işler bulunmakta. Bu projede yer alan bayanların ev ekonomisinin beraberinde ekonomiye olumlu katkı yapmaları beklenmekte.

Ev hanımlarına parasal destek vermek ve bunun yanında hem ev ekonomisi hem de ülke ekonomisi adına İŞKUR'un evde ambalajlama işine ev hanımları çok büyük bir ilgi gösteriyor. Sadece ev hanımlarına değil aynı vakitte salgından kaynaklı evden çalışmak halinde kalan hanımlara da parasal destek gerçekleştirmeyi amaçlayan İŞKUR'un evde ambalajlama işi başvuru formu nasıl doldurulur alanı merakla araştırılıyor.

İŞKUR evde ambalajlama işi projesi kapsamında ev hanımlarına genelde; cetvel seti hazırlama, sabun, tel toka, takı tasarım, tırnak kutulama, gömlek yakası dikme, peçete halkası gibi işler yaptırılır.

İŞKUR'un desteğiyle oluşturulan evde ambalajlama işi amacı ile müracaatlar vakit vakit İŞKUR'a bağlı olan kurumlar doğrultusundan başlatılmaktadır. Ev hanımlarının çalışma hayatına katılabilmesi amacı ile İŞKUR'a bağlı olan firmaların evde ambalajlama işi ilanlarını vakit vakit denetim etmeleri gerekiyor. İŞKUR evde ambalajlama işi projesi kapsamında ev hanımlarına genelde; cetvel seti hazırlama, sabun, tel toka, takı tasarım, tırnak kutulama, gömlek yakası dikme, peçete halkası gibi işler yaptırılır. El çabukluğu gerektiren bu işlerde günlük ortalama 4 saat çalışılarak ev hanımları ayda en az 1300 TL üzerine para kazanabilir.

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİ BAŞVURU

İŞKUR evde ambalajlama işi için müracaatlar bu kuruma bağlı olan firmalarca aralıklarla verilmektedir. Evde ambalajlama işinde çalışmak isteyen bayanlar, ikamet adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıttan hemen önce ise İŞKUR evde iş ambalajlama müracaat formunu doldurmaları zorunludur.

İŞKUR evde ambalajlama işi müracaat formu doldurulduktan sonra da ev hanımlarının eğitim sertifika belgeleri meslek danışmanları tarafından kayıt edilecektir. Kayıt akabinde de İŞKUR evde ambalajlama işine müracaatta bulunan ev hanımlarından cep telefonu numarası ile beraber iletişim bilgileri istenerek bu belgeler sisteme kayıt edilecektir.

Sisteme kayıtları yapılan ev hanımları uygun evde ambalajlama işi geldiği zaman cep telefonlarına İŞKUR tarafından SMS mesajı gönderilecektir. Gelen SMS ile beraber işi kabul etmiş olan ev hanımları, para kazanmaya başlayacaklardır.

İŞKUR'dan Evlerinize Nasıl İş Alabilirsiniz?

İŞKUR üzerinden şirketlerden evinize iş alabilirsiniz! Firmalar kesinlikle İŞKUR sayfasına "evlere iş verilir" diyemez. Bu onlar için SGK prim ödememe manasına geldiği için bir hayli sakıncalı bir durumdur. Ancak, siz doğru firmaya erişimi bahsettiğimiz şekilde sağlar iseniz emin olun ki evinize pek çok iş imkanını sağlarsınız bu iş olanakları neler derseniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.