1. HABERLER

  2. İŞKUR’dan yarım gün bile çalışmadan 3 bin lira kazanın! Evden paketleme işi nasıl yapılır?
İŞKUR’dan yarım gün bile çalışmadan 3 bin lira kazanın! Evden paketleme işi nasıl yapılır?

İŞKUR’dan yarım gün bile çalışmadan 3 bin lira kazanın! Evden paketleme işi nasıl yapılır?

Evinizde 2-3 saat gibi kısa süre içerisinde 3.000 TL gibi bir miktara ulaşmak artık hayal olmaktan çıkıyor. İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) evde paketleme işi içerisinde; sabun paketlemesinden tel toka kutulamaya, nikâh şekeri paketlemeden veya poşet katlama gibi sıralanan daha nice işler barındırmaktadır.

A+A-

Evinizde 2-3 saat gibi kısa süre içerisinde 3.000 TL gibi bir miktara ulaşmak artık hayal olmaktan çıkıyor. Ev hanımlarının en çok merak ettiği konulardan biri olan evde paketleme işi için İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) evde paketleme işi içerisinde; sabun paketlemesinden tel toka kutulamaya, nikâh şekeri paketlemeden veya poşet katlama gibi sıralanan daha nice işler barındırmaktadır. Bu programda yer alan kadınların ev ekonomisine katkı sunmalarının yanında ülke kalkınması ve ekonomiye naçizane katkı verecekleri düşünülüyor.

Bu program içinde belirtilen işler kuruma bağlı firmalar tarafından ihtiyaç doğrultusunda verilmektedir. Bu işte çalışmak isteyen ev hanımlarımız ikamet etmiş oldukları yere en yakın Türkiye İş Kurumu şubesine giderek kayıt olmaları ya da ön başvuru yaptırmaları gerekir.

Çalışma Hayatına Katılmak İsteyen Kadınlar Bu İşi Merak Ediyor

Kurum desteği noktasında paketleme işi için başvurular zaman zaman İŞKUR ya da bağlı yan kuruluş/kurumlar tarafından başlatılır. Ev hanımlarının merakla beklediği bu programa dâhil olabilmeleri için resmi internet sitesinden ya da İŞKUR şubesine uğrayarak kontrol ettirmeleri gerekir.

Ev hanımlarına hem maddi gelir sağlamak hem de istihdam alanında katkı sunmak için bu tür programlara yer veriliyor. El çabukluğu gerektiren işler olması noktasında tasarım, takı, kutulama ya da paketleme ve benzeri işler yaptırılarak günde 2-3 saati aşmayacak işlerle 3000 TL düzeyinde meblağlar kazanabilirler.

Başvuru Aşamaları Nelerdir?

İŞKUR destekleriyle hazırlanan evde paketleme işi için müracaatların yapılma safhalarını sizlere detaylıca sunduk. İkamet etmiş olduğunuz evinize en yakın kurum şubesine giderek ilk önce müracaat formunu dolduracak akabinde İŞKUR’a kayıt olacaklardır. Bu işlem ardından meslek danışmanları tarafından eğitim evrak/belgelerine kayıt oluşturulacak.

Kayıt bitiminde sisteme kaydedilen telefon numarası, iban numarası, adres ve diğer verilerle tamamlanacak. İŞKUR paketleme işine müracaat eden ev hanımlar kayıt oldukları sistem üzerinden belirlenip firmaların iş göndermeleri halinde başvuru yapanlara kısa mesaj yoluyla haber verilecek. Gelen kısa mesaj sonrası ev hanımlarının kabul etmesi halinde para kazanmaya başlayabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.