1. HABERLER

  2. İŞKUR'dan Son Dakika Uyarısı: Evde Paketleme İşi Başvuru Başladı! En Az 4 Saat Çalışarak Aylık 2000 TL Ek Gelir Fırsatı Geldi!
İŞKUR'dan Son Dakika Uyarısı: Evde Paketleme İşi Başvuru Başladı! En Az 4 Saat Çalışarak Aylık 2000 TL Ek Gelir Fırsatı Geldi!

İŞKUR'dan Son Dakika Uyarısı: Evde Paketleme İşi Başvuru Başladı! En Az 4 Saat Çalışarak Aylık 2000 TL Ek Gelir Fırsatı Geldi!

İŞKUR Türkiye’nin en büyük fabrikası olmayı devam ettiriyor. İşsizlere iş veren, iş arayanların yardımına koşan İŞKUR moral veriyor, umut dağıtıyor. Kurum, şimdi yeni bir duyuru yaparak İŞKUR evde ambalajlama işi müracaat için ayrıntıları açıkladı.

A+A-

İşsizlere iş veren, iş arayanların yardımına koşan İŞKUR moral veriyor, umut dağıtıyor. Kurum, şimdi yeni bir duyuru yaparak İŞKUR evde ambalajlama işi müracaat için ayrıntıları açıkladı. Bu başlık altında, 2021 İŞKUR evde ambalajlama işine nasıl müracaat yapılır sorusunun cevabını bulacaksınız. İşte ayrıntılar.

İŞKUR evde ambalajlama işi müracaat araştırmaları başladı. Öncelikle ev hanımlarına katkı sunmak amacı ile başlatılan projeye ilgi çığ gibi büyüyor. Şimdi bu projeden ev hanımlarının beraberinde herkes yararlanabiliyor. İşini kaybeden ve zorlu süreçlerden geçen insanlar müracaat formlarını doldurduktan sonra anında iş için çağırılıyorlar ve para kazanmaya başlıyor.

İŞKUR evde ambalajlama işleri bünyesinde poşetleme, toka yapma, nikah şekeri tasarlama, sabun ambalajlama gibi işler bulunuyor. Bu işleri bayanların beraberinde erkekler de yapabiliyor.

İş ilanları devamlı güncellenmektedir, dileyen birinci sayfada vermiş olduğumuz müracaat linkine tıklayarak ve İŞKUR internet sitesine bakarak burdan kayıt formu doldurabilir ve evde iş ambalajlama işine başlayabilirsiniz. Günde en fazla 4-5 saat çalışarak ayda en az 1000 TL gelir elde edebilirsiniz. İŞKUR evde ambalajlama işi için müracaat formunu ardından adınıza sertifika belgesi tanımlanacak. Bu işlemi İŞKUR danışmanınız yapacak.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI NASIL TAKİP EDİLİR?

İŞKUR, iş ilanları hergün düzenli ilaçlanma güncelleniyor. Güncel iş ilanlarını takip etmek için İŞKUR’un sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. İŞKUR’a kayıtlı olmak için bazı alanları kişisel bilgilerinizle doldurarak müracaatnuzu başarılı bir şeklide devam ettirebilirsiniz. İŞKUR “esube.Iskur.Gov.Tr” adresini ziyaret ederek, güncel iş ilanları sayfasında yer alan;

-Çalışma yeri,

-Ülke,

-İl ve ilçe,

-İlan numarası ve ilan tarihi (isteğe bağlı),

-Meslek,

-Öğrenim durumu,

-İşyeri türü,

-Engellilik (var ise),

-Vardiya (isteğe bağlı),

-İşyeri unvanı (var ise/isteğe bağlı) gibi kısımları doldurarak, size en ideal iş ilanlarını takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum