1. HABERLER

  2. İŞKUR’dan Büyük müjde! Günde Üç saat çalışana aylık 2.000 TL maaş verilecek! Evde ambalajlama işi ve tüm ayrıntılar…
İŞKUR’dan Büyük müjde! Günde Üç saat çalışana aylık 2.000 TL maaş verilecek! Evde ambalajlama işi ve tüm ayrıntılar…

İŞKUR’dan Büyük müjde! Günde Üç saat çalışana aylık 2.000 TL maaş verilecek! Evde ambalajlama işi ve tüm ayrıntılar…

İŞKUR aracılığıyla evde gelir elde etmek isteyenler, evde ambalajlama işlerini araştırıyor. Günlük olarak yalnızca 3-4 saat çalışmayla ayda ortalama 2 000 TL’den daha fazla kazanarak evine katkı sağlamak isteyenler, İŞKUR evde ambalajlama işi ayrıntıların

A+A-

İŞKUR aracılığıyla evde gelir elde etmek isteyenler, evde ambalajlama işlerini araştırıyor. Günlük olarak yalnızca 3-4 saat çalışmayla ayda ortalama 2 000 TL’den daha fazla kazanarak evine katkı sağlamak isteyenler, İŞKUR evde ambalajlama işi ayrıntılarını araştırıyor.

NE TÜR PAKETLEME İŞLERİ VERİLİYOR?

İŞKUR genelde kına ambalajlama işi, iplik temizleme işi, boncuk ambalajlama işi gibi bir takım ambalajlama işleri verilmekte. Evden çalışarak para kazanmak isteyenler İŞKUR’un vermiş olduğu ambalajlama işlerinin ayrıntılarını araştırıyor. İşte evde ambalajlama işi hakkında merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde..

SADECE 3-4 SAAT ÇALIŞMA

Alınan işin büyüklüğüne – küçüklüğüne göre günde yalnızca 3-4 saat çalışmayla aylık ortalama 2 000 TL gelir elde edebilirsiniz. Kişi ambalajlama işine ne kadar çok vakit ayırırsa, kazancı da o kadar yüksek olacaktır. Ancak İŞKUR evde ambalajlama işi için tek bir şart arıyor.

VAKALAR PATLAYINCA EVDE EK İŞLERE TALEPLER ARTTI

Tüm Türkiye genelinde vaka sayılarının resmen patlaması vatandaşların evde ek işlere yönelmesine neden oldu. Bu noktada da ilk akla gelen kurumlardan bir tanesi olan İŞKUR sayesinde aylık gelir elde etmek mümkün.

EĞİTİM SERTİFİKASI GEREKİYOR

Evde ek iş müracaat için öncelikle kişinin eğitim sertifikası belgesini İŞKUR meslek danışmanına teyit ettirmesi gerekmektedir. Belgesi olan kişiler, kendilerine en yakın İŞKUR merkezine giderek müracaat formunu doldurmaları gerekiyor. Kişinin uygunluk durumuna göre ambalajlama işi SMS ile cep telefonuna gönderilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.